DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. martā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts aizsardzība

Notiks seminārs “Sabiedrības funkcionēšana krīzes un konflikta laikā”

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 30. martā, no pulksten 17.30 līdz 19.00 Talsu Tautas namā norisināsies semināru cikla trešā diskusija par jauno Valsts aizsardzības koncepciju “Sabiedrības funkcionēšana krīzes un konflikta laikā”, kurā tiks pārrunāta sabiedrības gatavība sekmīgai krīzes un konflikta situāciju pārvarēšanai, lai veicinātu Latvijas sabiedrības interešu atspoguļošanu un viedokļu apmaiņu koncepcijas izstrādes gaitā.

Semināra paneļdiskusiju atklās Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Jānis Eglīts. Diskusijā piedalīsies Pulkveža Oskara Kalpaka profesionālā vidusskolas direktors pulkvežleitnants Intars Kušners, Talsu novada domes priekšsēdētāja Eva Kārkliņa un biedrības “Latvijas Mednieku savienība” valdes priekšsēdētājs Jānis Baumanis, bet diskusiju vadīs Dr.sc.pol Ieva Bērziņa.

Paneļdiskusijas dalībnieki pārrunās un meklēs atbildes uz dažādiem jautājumiem, kā, piemēram, motivēt iedzīvotājus gatavoties krīzes situācijām, kā uzlabot jauniešu iesaistes iespējas valsts aizsardzībā, kā nodrošināt pašvaldību un valsts kritisko pakalpojumu un funkciju nepārtrauktību krīzes situācijās, kā arī uz citiem, ne mazāk svarīgiem ar valsts aizsardzību saistītiem jautājumiem.

Semināra diskusija “Sabiedrības funkcionēšana krīzes un konflikta laikā” būs skatāma tiešsaistē gan Aizsardzības ministrijas, gan “Sargs.lv” kontos sociālajā tīklā “Facebook”, kā arī Nacionālo bruņoto spēku “YouTube” kanālā “Latvijas armija”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI