DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. martā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Ukrainas valdības institūcijām nodos vēl 18 Latvijā konfiscētās automašīnas

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 14. martā, Ministru kabineta (MK) sēdē izskatīja informatīvo ziņojumu un rīkojuma projektu par valstij piekritīgo transportlīdzekļu nodošanu bez atlīdzības Ukrainai. Valdība lēma bez atlīdzības nodot Ukrainas valdības institūcijām vēl 18 valstij piekritīgos transportlīdzekļus.

“Mēs Latvijā zinām neatkarības un demokrātijas nozīmi, tāpēc mums visiem spēkiem ir jāturpina atbalstīt Ukrainu. Ikkatra palīdzība – liela vai maza – tuvina Ukrainu uzvarai Krievijas nežēlīgajā un netaisnīgajā pilna apmēra karā. Lai sniegtu papildu atbalstu, Finanšu ministrijas resora kolēģi ir atsaukušies aicinājumam piepildīt uz Ukrainu sūtāmās automašīnas ar produktiem un lietām, kas Ukrainas cīnītājiem un iedzīvotājiem pašlaik ir visvairāk nepieciešamas. Paldies kolēģiem par atsaucību un paldies ikkatram, kas turpina atbalstīt Ukrainu, lai nodrošinātu, ka tā spēj izturēt karadarbību,” uzsver Finanšu ministrijas parlamentārā sekretāre Karina Ploka.

Valstij piekritīgie transportlīdzekļi tiks nodoti Ukrainas valsts komunālajam nekomerciālajam uzņēmumam “Novodolazkas centrālā slimnīca”, Harkivas apgabala valsts pārvaldes komunālajai iestādei “Ržavetskas psihoneiroloģiskā internātskola”, Ukrainas Nacionālās Zinātņu akadēmijas M.I.Sitenko Muguras un locītavu patoloģijas institūtam, Kirovohradas apgabala Holovaņivskas rajona Pobuzkes ciema padomei, Ukrainas Aizsardzības ministrijai, tajā skaitā Ukrainas Aizsardzības ministrijas armijas daļām, kā arī Krivoozerskas ciema padomei un Harkivas apgabala Asins donoru centram.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI