DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. novembrī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicina uzņēmējus pieteikties dalībai LTRK Latgales Biznesa kluba pasākumā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Latgales reģiona Rēzeknes nodaļa aicina uzņēmējus pieteikties dalībai LTRK Latgales Biznesa kluba tiešsaistes pasākumā, kurā LTRK Latgales reģiona nodaļa uzaicinājusi piedalīties dažādu jomu ekspertus, lai rastu atbildes uz vairākiem Rēzeknes uzņēmējus interesējošiem aktuāliem jautājumiem. LTRK Latgales  Biznesa kluba pasākums  notiks 30. novembrī no plkst. 12:00 līdz 14:15, reģistrēties pasākumam var līdz 29. novembrim, plkst. 15:00.

LTRK Latgales Biznesa kluba pasākumā Rēzeknes pilsētas domes Pilsētvides un attīstības pārvaldes vadītājs Georgijs Orlovs informēs par degradēto teritoriju rekultivāciju un uzņēmējdarbības vides sakārtošanu Rēzeknē, bet LTRK Valdes loceklis Jānis Lielpēteris iepazīstinās ar uzņēmējdarbības vides aktualitātēm 2021. gada izskaņā.

Savukārt A/S Attīstības finanšu institūcija ALTUM Latgales reģiona vadītāja Vita Pučka pastāstīs par finansējuma iespējas uzņēmumiem, bet Glābsim.lv un “Latvijas Dzīvības glābšanas asociācija” projektu vadītājs Ilmārs Upenieks informēs par vakcinācijas pret COVID-19 rezultātiem Rēzeknē.

“Šobrīd uzņēmumiem, kuru darbību ir būtiski ietekmējis COVID-19, A/S Attīstības finanšu institūcija ALTUM  piedāvā apgrozāmo līdzekļu aizdevumu programmu. Latgales Biznesa kluba pasākumā uzņēmēji tiks informēti par iespējām un kritērijiem, kā pamatot COVID-19 ietekmi uz uzņēmējdarbību, lai varētu saņemt finansējumu ar pieejamākām aizdevuma procentu likmēm,“ saka V. Pučka.

Latgales Biznesa kluba pasākuma piedalīsies LTRK Latgales padomes priekšsēdētājs Mihails Bartaševičs.

Latgales Biznesa kluba pasākuma noslēgumā paredzēta diskusija.

Dalība Latgales Biznesa kluba pasākumā notiks “Go To Meeting“ platformā, tā ir bezmaksas un tikai ar iepriekšēju reģistrāciju. 

Reģistrēties pasākumam var, rakstot uz e-pastu maruta.jukevica@ltrk.lv, vai pa tālruni 265999991

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI