DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. novembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

1. decembrī aicina uz semināru profesionālās un pieaugušo izglītības programmu īstenotājus

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2021. gada 1. decembrī plkst. 10.00 profesionālās un pieaugušo izglītības  programmu īstenotāji aicināti uz tiešsaistes semināru par aktualitātēm profesionālajā un pieaugušo izglītībā. Pieteikšanās semināram līdz 26. novembrim.

Semināru organizē Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru, Izglītības kvalitātes valsts dienestu un Valsts izglītības attīstības aģentūru.

Pasākumā profesionālās un pieaugušo izglītības  programmu īstenotājiem tiks sniegta informācija par profesionālās izglītības programmu kvalitātes nodrošināšanu, būs iespēja uzzināt aktualitātes saistībā ar profesionālās izglītības programmu paraugiem, to iesniegšanu licencēšanai un licencēšanas datu ievadīšanu www.viis.gov.lv.

Tāpat darba kārtībā iekļauts jautājums par izglītības programmu īstenošanu projektā “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide”, kurā būs iespēja pārrunāt jautājumus - kā projektā veiksmīgāk īstenot pieaugušo izglītības programmas, kādas ir biežāk pieļautās kļūdas un kā tās novēršamas.

Dalībnieki aicināti reģistrēties semināram līdz 26. novembrim. Reģistrēšanās saite šeit.

Darba programma katram dalībniekam tiks nosūtīta uz reģistrācijas formā norādīto e-pasta adresi.

Jautājumu, neskaidrību gadījumā lūgums sazināties ar IZM Profesionālās un pieaugušo izglītības departamenta vecāko eksperti Lauru Ivetu Strodi: laura-iveta.strode@izm.gov.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI