DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. novembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Šo sestdien Lazaretes ielā 7 notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 13. novembrī, no plkst. 13.00 līdz 17.00 Karostas mikrorajonā, Lazaretes ielā 7, pašvaldības aģentūras “Nodarbinātības projekti” telpās notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19.

Vakcinācija norisināsies pašvaldības aģentūras “Nodarbinātības projekti” 1. stāva zālē. Izbraukuma vakcinācijas punktā būs pieejamas sekojošas vakcīnas pret Covid-19: Janssen, Spikevax (Moderna) un Comirnaty (Pfizer-BioNTech).

Izbraukuma vakcinācijas punktā vakcinācijai iepriekš nav jāpiesakās, tā notiks rindas kārtībā. Rindā priekšroka tiks dota senioriem un personām ar invaliditāti.

Vakcinācijas izbraukuma punktā darbu veiks VCA “Liepājas medicīnas centrs” mediķi.

Atgādinām, ka uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments – pase vai ID karte. Jāvelk apģērbs, kas ļauj ērti piekļūt plecam, kurā tiek izdarīts dūriens. Ārsti iesaka pirms vakcinācijas paēst un, ja iespējams, atpūsties.

Uz izbraukuma vakcinācijas norises vietu var nokļūt ar 1., 3., 4., 7., 8. un 12. maršruta autobusu. Privāto transportlīdzekli ir iespēja novietot tuvākajā apkārtnē.

Papildu informācija:

Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas veselības Vides, veselības un sabiedrības līdzdalības daļa, tālr.: 63 404 747, e-pasts: veseliba@liepaja.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI