DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. oktobrī, 2021
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Tirgus izpētē par jaunas braucienu elektroniskās uzskaites un tirdzniecības sistēmas ieviešanu Rīgā interesi izrādījuši 12 pretendenti

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Rīgas satiksme” informē, ka tirgus izpētē par jaunas braucienu elektroniskās uzskaites un tirdzniecības sistēmas ieviešanu Rīgā interesi izrādījuši 12 pretendenti. Tādējādi  līdz ar tirgus izpēti ir noslēdzies pirmais etaps jaunas braucienu elektroniskās uzskaites un tirdzniecības sistēmas iegādei Rīgā. 4 no minētajiem pretendentiem ir Latvijā reģistrēti uzņēmumi, bet 8 ir ārvalstu kompānijas. Uzņēmums patlaban izskata iesniegtos materiālus, gatavo atbildes uz jautājumiem. Savukārt nākamā gada sākumā plānots izsludināt atklātu iepirkuma procedūru par jaunas elektronisko norēķinu un pakalpojumu sistēmas ieviešanu Rīgā.

“Rīgas satiksmes” valdes priekšsēdētāja Džineta Innusa: “Esam gandarīti, ka tirgus izpētē par jaunas braucienu elektroniskās uzskaites un tirdzniecības sistēmas ieviešanu Rīgā izrādīta tik liela interese. Patlaban notiek darbs, lai apkopotu rezultātus un sagatavotu atbildes uz saņemtajiem jautājumiem. Savukārt nākamā gada sākumā plānojam uzsākt nākamo etapu – izsludināt atklātu un caurspīdīgu iepirkuma procedūru par jaunas elektronisko norēķinu un pakalpojumu sistēmas ieviešanu Rīgā. Lielā pretendentu interese tirgus izpētē, ļauj cerēt ka arī iepirkuma procedūrā būs liela interese un sīva konkurence, kas ļaus mums saņemt patiešām labu un saimnieciski izdevīgu piedāvājumu.”

Kā jau iepriekš ziņots, šī gada augusta beigās “Rīgas satiksme” izsludināja tirgus izpēti par jaunas braucienu elektroniskās uzskaites un tirdzniecības sistēmas ieviešanu Rīgā. Tirgus izpētes mērķis ir noskaidrot potenciālo interesentu tehnisko risinājumu iespējas, piegādes un ieviešanas piedāvātos termiņus, kā arī citus jautājumus, kas varētu palīdzēt sagatavot dokumentāciju iepirkumu procedūrai. Lai uzrunātu pēc iespējas plašāku pretendentu loku, uzaicinājumu vēstules tika nosūtītas arī starptautiskā līmenī zināmiem uzņēmumiem, kas var piedāvāt prasībām līdzvērtīgas sistēmas sabiedriskajam transportam. Ikviens interesents savus piedāvājumus varēja iesniegt līdz 2021. gada 22. oktobrim. Informācija par minēto tirgus izpēti bija pieejama interneta vietnē www.rigassatiksme.lv, sadaļā “Iepirkumi un izsoles” apakšsadaļā – “Tirgus izpētes”.

Jaunās biļešu un pakalpojumu norēķinu sistēmas vērtības, ērtības un ieguvumi:

  • Vienota vide braucienu plānošanai, biļešu iegādei un pakalpojumu pārvaldībai gan viedtālrunī, gan datorā;
  • Tūlītēja biļešu vai pakalpojumu iegāde, konta papildināšana;
  • Vienkārši, saprotami un elastīgi braukšanas maksas tarifi;
  • Vienots pārvadājumu tīkls, integrācija starp pārvadātājiem;
  • Banku karte – gan kā personas identifikators, gan kā tūlītējs maksājuma līdzeklis;
  • Integrēti citi elektroniskās identifikācijas līdzekļi un automatizēta atlaižu statusa noformēšana.

Saziņai ar „Rīgas satiksmi” aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862 vai arī e-pastu info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties sociālo tīklu platformās vai mājas lapā www.rigassatiksme.lv sadaļā „Sazinies ar mums”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI