DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. augustā, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Apceļo Zemgali aizraujošā pasākumu ciklā “Nākamā pietura Zemgale”

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pavadīts jau pirmais mēnesis tūrisma akcijā – pasākumu ciklā “Nākamā pietura Zemgale”, kura laikā notikušas daudz un dažādas aizraujošas, radošas, izglītojošas, sportiskas un pat ekstravagantas norises. Arī augustā akcija turpināsies tikpat daudzpusīgi, cik tās pirmajā mēnesī – gaidāmi bagātīgi un piepildīti notikumi.

Augustā viesus gaidīs dažādi apskates vērti objekti visā Zemgalē - Aizkraukles, Skrīveru, Jelgavas, Bauskas, Rundāles, Krustpils, Tērvetes, Auces, Dobeles, Ozolnieku, Jaunjelgavas, Neretas, Aknīstes un Viesītes apkārtnēs. Tik pat dažādas, cik minētās apkārtnes, ir arī apskates objekti jeb notikumu vietas. Gardas degustācijas ražotnēs un saimniecībās, praktiskas nodarbības pie radošiem un prasmīgiem cilvēkiem, izglītojoši stāsti no amatu meistariem, ieskats vēsturē zinošu gidu pavadībā, azarta pilnas sportiskas aktivitātes, dažādas mākslinieciskas izpausmes un, protams, veldzējoša atpūta skaistākajās Zemgales ainavās.

Pasākumu ciklā “Nākamā pietura Zemgale” aicināti piedalīties kā individuāli ceļotāji, tā arī ģimenes ar bērniem - ikviens varēs apgūt ko jaunu, smelties jaunas idejas, garšas, piedzīvojumus un pieredzes. Interesenti aicināti nelaist garām iespēju paviesoties arī pie tādiem tūrisma pakalpojumu sniedzējiem, kuri ikdienā nav pieejami individuāliem ceļotājiem, jo nedēļas nogalēs apmeklētājiem durvis vērs dažnedažādi pakalpojumu sniedzēji un apskatīšanas vērti objekti, ļaujot ne tikai vietas iepazīt, bet arī darboties praktiski. Šī ir lieliska izdevība iepazīt Zemgales tradīcijas, amatu prasmes, arī saimniekus, turklāt aizraujoši pavadīt laiku un jēgpilni atpūsties.

Akcija norisinās visās Zemgales reģiona pašvaldībās līdz pat 5. septembrim. Katru nedēļas nogali programma mainās, plašāks apraksts un pilns nedēļas nogaļu piedāvājums pieejams Zemgales plānošanas reģiona mājaslapā zemgale.lv un vietējo tūrisma informācijas centru tiešsaistes vietnēs. Iepazīsties ar piedāvājumu, sagatavo nedēļas nogales programmu un ieplāno savu nākamo pieturu Zemgalē!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI