DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

AS “Pasažieru vilciens” valdē iecelts Raitis Nešpors

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Noslēdzies konkurss uz AS “Pasažieru vilciens” valdes locekļa amatu finanšu vadības jomā, un AS “Pasažieru vilciens” padome valdes locekļa amatā ir ievēlējusi Raiti Nešporu ar pilnvaru termiņu uz pieciem gadiem. Amata pienākumus jaunais valdes loceklis sāks pildīt š.g. 15. aprīlī.

Izsludinātajā konkursā uz AS “Pasažieru vilciens” valdes locekļa amatu kopumā tika saņemti 26 pieteikumi. Konkurss tika organizēts trīs kārtās, kurās tika vērtētas gan kandidātu zināšanas un pieredze finanšu vadībā, risku vadībā vai kvalitātes vadībā, gan izpratne par valsts kapitālsabiedrību darbību un labu korporatīvās pārvaldības praksi, gan kandidātu sniegtais redzējums par AS “Pasažieru vilciens” attīstības virzieniem tuvākajos gados, uzņēmuma izaicinājumiem un iespējām. Lielāko punktu skaitu konkursā ieguva Raitis Nešpors, un nominācijas komisija pieņēma lēmumu AS “Pasažieru vilciens” valdes locekļa amatam virzīt viņa kandidatūru.

Raitim Nešporam ir profesionālais maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā un iestāžu un organizāciju vadībā. Viņam ir vairāk nekā desmit gadu pieredze vadošos amatos – ir bijis finanšu direktors lielos uzņēmumos un valdes loceklis dažādu nozaru privātos un valsts sektora uzņēmumos. Raitis Nešpors iepriekš ir bijis VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” valdes priekšsēdētājs, VAS “Starptautiskā lidosta “Rīga”” padomes loceklis, pildījis finanšu direktora pienākumus SIA “East-West Transit”.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI