DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. novembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Sūtījumu ātrākai saņemšanai no 2020.gada 28.novembra 30 Rīgas un apkaimes pasta nodaļas strādās sestdienās

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Veicinot sūtījumu ātrāku izsniegšanu un nosūtīšanu, 30 Latvijas Pasta nodaļas Rīgā un Rīgas reģionā no 2020.gada 28.novembra līdz 2021.gada 23.janvārim strādās arī sestdienās. Tādējādi tiks nodrošināta maksimāli raita pasta sūtījumu aprite lielākajās un apmeklētākajās pasta nodaļās laikā, kad gadumijas svētku noslodzes dēļ pasta uzņēmumos visā pasaulē sūtījumu apjoms pieaug vairākkārt, bet Covid-19 ietekmes rezultātā sūtījumu plūsma sadalās nevienmērīgi un nodaļas vienlaikus mēdz saņemt ļoti daudz sūtījumu.

Decembrī un gada nogales pēcsvētku periodā, kad Latvijā turpina ienākt daudz starptautisko sūtījumu, ko nav pagūts izsūtīt līdz gadumijai, Latvijas Pasts klientu apkalpošanai arī sestdienās atvērs Rīgas un apkaimes 30 noslogotākās pasta nodaļas, aicinot tās maksimāli izmantot tieši sūtījumu saņemšanai un nosūtīšanai. Jau no 28.novembra līdz pat nākamā gada 23.janvārim šīs nodaļas Rīgā, Ādažos, Jūrmalā, Mārupē, Salaspilī un Siguldā sestdienās strādās no plkst.10 līdz 15.

Gada nogalē tradicionāli pieaug pasta sūtījumu apjoms visā pasaulē, bet šogad Covid-19 ietekmē sūtījumu plūsma ir ļoti nevienmērīga: periodus, kad sūtījumu ir ļoti maz, nomaina ievērojams vienlaikus saņemtu sūtījumu skaits, kas ne tikai ātri jāapstrādā un jāsašķiro, bet arī jāizsniedz daudziem klientiem pasta nodaļās.

Precīzs pasta nodaļu saraksts ar darbalaiku sestdienās no 28.novembra redzams te.

Analizējot aktuālo situāciju sūtījumu pieņemšanā un izsniegšanā, vajadzības gadījumā tiks izvērtēti papildu pasākumi klientu apkalpošanas uzlabošanai pirmssvētku periodā, ievērojot drošības prasības Covid-19 ierobežošanai.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI