DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīgas domes Centrālajā administrācijā konstatēts Covid-19 gadījums

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Centrālajā administrācijā Rātsnamā konstatēs saslimšanas ar Covid-19 gadījums. Inficiētā persona pēdējo reizi darbā bijusi 16. oktobrī, kad sajutusies slikti un devusies mājās.

Šobrīd pašvaldība pilnībā sadarbojas ar Slimību profilakses un kontroles centru, tiek noteiktas kontakpersonas, kā arī tiek veiktas visas  nepieciešamās darbības, kuras rekomendē SPKC. Tostarp par minēto saslimšanas gadījumu tiek informēti visi darbinieki, kuru  darba vietas atrodas Rātsnamā. Darbiniekiem izsūtītas instrukcijas kā rīkoties šajā situācijā. Pašlaik Centrālā administrācija turpina darbu, vienlaikus ievērojot visus SPKC norādījumus.

“Aicinu šajā gadījumā saglabāt mieru, un turpināt ievērot visas epidemioloģiskās drošības prasības – telpu regulāra vēdināšana, distances ievērošana, un masku valkāšana, ja nav iespējams ievērot distanci, kā arī regulāra roku higiēna un dezinficēšana. Savukārt, ja nejūtaties labi – ļoti lūdzu neriskēt un palikt mājās,” teikts Rīgas domes priekšsēdētāja Mārtiņa Staķa dabiniekiem nosūtītajā vēstulē.

Domes priekšsēdētājs aicina visus RD struktūrvienību vadītājus vēlreiz vērtēt un īstenot pāreju uz attālināto darbu, daļēji attālināto darbu un elastīgo darba laiku.

“Savā un SPKC vārdā, arī aicinu visus darbiniekus, lūdzu, lejuplādēt aplikāciju “Apturi Covid”, kas speciālistiem šādās situācijās ļauj efektīvāk apzināt visas kontaktpersonas,” piebilst M.Staķis.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI