DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Autobraucēju ievērībai: grants ceļi vietām var pārmitrināties; valsts ceļu tīklā turpinās remontdarbi

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ir iestājušies rudenīgi laika apstākļi, bieži līst un ceļus klāj nobirušās lapas, bet naktīs gaisa temperatūra var pazemināties līdz 0. Lietus dēļ grants ceļi vietām var būt pārmitrināti un grūtāk izbraucami. Aicinām autovadītājus būt īpaši piesardzīgiem un mainīt braukšanas paradumus pēc vasaras sezonas, jo rudens laika apstākļos ceļi var būt slideni, var sākties akvaplanēšana, bet, naktīs pazeminoties gaisa temperatūrai, agrās rīta stundās ceļi vietām var apledot. Par slideniem vai pārmitrinātiem ceļu posmiem un citiem braukšanas apgrūtinājumiem uz valsts autoceļiem aicinām informēt VAS Latvijas Valsts ceļi, zvanot uz diennakts bezmaksas infolīniju 80005555.

Būvdarbu sezona uz valsts autoceļiem turpinās un vairāk nekā 70 ceļu posmos joprojām norit darbi. Uz Daugavpils šosejas (A6) posmā no Salaspils līdz Ikšķilei pārmaiņus tiek slēgta viena no divām joslām uz katras no brauktuvēm. Savukārt uz Jelgavas šosejas (A8) rīta un vakara stundās satiksme var būt palēnināta.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS Latvijas Valsts ceļi mājaslapā www.lvceli.lv un navigācijas lietotnē Waze.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI