DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
2
2

Rīgas 50.pasta nodaļa sniegs pakalpojumus jaunās un rekonstruētās t/c Origo telpās

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 2020.gada 3.novembra Rīgas 50.pasta nodaļa uzsāks darbu jaunās un rekonstruētās telpās līdzšinējā adresē – t/c Origo, Stacijas laukumā 2, piedāvājot klientiem preses izdevumu un preču ērtu izvēli atvērtā tipa stendos. Sakarā ar pārcelšanās darbiem Rīgas 50.pasta nodaļa apmeklētājiem būs slēgta no 2020.gada 30.oktobra līdz 2.novembrim. Sūtījumu izsniegšanas funkciju Rīgas 50.pasta nodaļai nav, bet citus pasta pakalpojumus šajās dienās iespējams saņemt jebkurā citā pasta nodaļā. Papildus arī sestdien, 31.oktobrī, un svētdien, 1.novembrī, pasta pakalpojumu sniegšanai būs atvērts Rīgas 50.pasta nodaļai tuvējais pasta centrs Sakta Brīvības bulvārī 32.

Sakarā ar pārcelšanos uz jaunām t/c Origo telpām Rīgas 50.pasta nodaļa apmeklētājiem nebūs pieejama no 30.oktobra līdz 2.novembrim. Jaunajās telpās, netālu no t/c Origo D ieejas, Rīgas 50.pasta nodaļa atsāks darbu 3.novembrī plkst.7, piedāvājot klientiem preses izdevumu un citu mazumtirdzniecības preču sortimentu mūsdienīgos atvērtā tipa stendos.

Tā kā šai nodaļai nav sūtījumu izsniegšanas funkciju, pārcelšanās periodā pakalpojumu sniegšana klientiem netiks būtiski ietekmēta, jo citus pasta pakalpojumus iespējams saņemt jebkurā citā pasta nodaļā: Rīgas 50.pasta nodaļai tuvākās pasta nodaļas ir pasta centrs Sakta Brīvības bulvārī 32 un Rīgas 11.pasta nodaļa Marijas ielā 20. Pasta centrs Sakta pasta pakalpojumu nodrošināšanai būs atvērts arī sestdien, 31.oktobrī, un svētdien, 1.novembrī, no plkst.8 līdz 19.

Sestdienās un svētdienās pasta pakalpojumi tiek nodrošināti arī visās Rīgas pasta nodaļās, kas izvietotas tirdzniecības centros: Rīgas 17.pasta nodaļā t/c Domina Ieriķu ielā 3, Rīgas 20.pasta nodaļā t/c Dole Maskavas ielā 357, Rīgas 22.pasta nodaļā t/p Alfa Brīvības gatvē 372, Rīgas 25.pasta nodaļā t/c Spice Lielirbes ielā 29, Rīgas 33.pasta nodaļā t/c Akropole Maskavas ielā 257 b.

Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi īsteno pasta pakalpojumu servisa un pasta pakalpojumu sniegšanas vietu vides modernizācijas darbus.

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI