DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Plānojot brīvdienu braucienus, jārēķinās ar ceļa remontdarbiem un satiksmes ierobežojumiem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Visā Latvijā notiek aktīva valsts autoceļu remontdarbu sezona. Darbi notiek vairāk kā 60 ceļu posmos. Tāpēc aicinām autobraucējus rēķināties ar satiksmes ierobežojumu remontdarbu zonās un papildu laiku ceļam.

Īpaši palēnināta satiksme piektdienas pēcpusdienā var būt Pierīgā Jūrmalas un Saulkrastu virzienā. Kā zināms gan uz Jūrmalas šosejas (A10), gan uz Tallinas šosejas (A1) Saulkrastu apvedceļa turpinās ceļa remontdarbi un šajā sakarā ir ieviesti satiksmes ierobežojumi.

Arī uz Jūrmalas šosejas (A10) satiksme ir pārslēgta uz Jūrmalas virziena brauktuvi, katrā no virzieniem tā tiek organizēta pa vienu paplašinātu joslu. Aicinām rūpīgi sekot līdzi ceļazīmēm un norādēm, īpaši tiem kas brauc Imantas, Babītes un Liepājas virzienā!  Divlīmeņu satiksmes mezglā ar Rīgas apvedceļu A5 satiksmes organizācija uz nobrauktuvēm var mainīties katru dienu.

Remontdarbi notiek arī uz daudziem reģionālās nozīmes autoceļiem. Šonedēļ tie sākušies tai skaitā uz autoceļa Talsi – Dundaga – Mazirbe (P125) pie Pūņas, un uz reģionālā  autoceļa Ainaži – Matīši (P15) pie Alojas.

Aicinām autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem, kā arī ievērot visus ierobežojumus un luksoforu signālus būvdarbu posmos. Ar visiem būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem var iepazīties kartē VAS Latvijas Valsts ceļi mājas lapā www.lvceli.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI