DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. jūnijā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

“Pilsētas serenādes” Liepājā šonedēļ ar Uldi Marhilēviču, Ainaru Virgu, Andri Ērgli un Jāni Strazdu

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Liepājas pašvaldība jau ceturto nedēļu iedzīvotājiem no saviem logiem un balkoniem, kā arī interneta tiešraidē piedāvā baudīt koncertprogrammu „Pilsētas serenādes”. Arī šonedēļ notiks divi koncerti – ceturtdienas un piektdienas vakaros dažādos Liepājas daudzdzīvokļu māju iekšpagalmos.

4. jūnijā pl. 19.00 klausītājus priecēs mūziķis Andris Ērglis un komponists Jānis Strazds, savukārt piektdien, 5. jūnijā, pl. 19.00 dzirdēsim Uldi Marhilēviču un Ainaru Virgu. Lai novērstu pulcēšanās iespēju, koncertu notikumu vietas publiski netiks izpaustas un pasākumu laikā drošību uzraudzīs pašvaldības policija.

Koncertus ceturtdien un piektdien no pulksten 19.00 – 20.00 ikviens interesents var vērot arī interneta tiešraidē Liepājas pašvaldības sociālo tīklu facebook kontā liepajalv.

Līdz šim koncertos uzstājušies mūziķis Ivo Fomins, ģitārists Roberts Dinters, Liepājas teātra dziedošā aktrise Karīna Tatarinova un dziedošais aktieris Viktors Ellers, kā arī ģitāristu duets Miks Akots un Kristens Kupčs, Everita Pjata, Normunds Kalniņš, Tabita Balode un Gregors Jānis Mažis.

Visi klātienes koncerta apmeklētāji ar vislielāko atbildību izturējušies pret noteikumiem un apzinīgi ievērojuši valstī noteiktos ierobežojumus, koncertus baudot no saviem balkoniem vai caur atvērtajiem logiem. Savukārt tie kas pulcējās māju pagalmos, bija vienas mājsaimniecības locekļi, vai arī viens no otra ieturēja noteikto 2 metru distanci.

Saistībā ar valdības izsludināto ārkārtējo situāciju valstī ar mērķi ierobežot Covid-19 izplatību, Liepājas pašvaldības policija pasākuma vietās nodrošinās sabiedrisko kārtību un nepieļaus cilvēku pulcēšanos vienkopus, kā arī kontrolēs 2 metru distances ievērošanu.

Koncertprogrammā „Pilsētas serenādes” paredzēti vēl divi pārsteiguma koncerti, kuri norisināsies 11. un 12. jūnijā, tajos uzstāsies Gypsy Jazz Trio un postfolka apvienība “Saule i tuvāk”.

Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta foto un video uzņemšana. Fotoattēli var tikt izvietoti Liepājas pilsētas pašvaldības portālā www.liepaja.lv, Kultūras pārvaldes un pilsētas pašvaldības sociālo tīklu Facebook.com, Twitter.com, Youtube.com un Instagram.com kontos.

Lūdzam ņemt vērā, ka sliktu laikapstākļu dēļ koncerts var tikt pārcelts.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI