DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. maijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Vidzemes Augstskola iegulda finansējumu studentu kopmītņu remontdarbiem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Vidzemes Augstskola

Lai uzlabotu Vidzemes Augstskola (ViA) studējošo dzīvi, kopmītnēs tiek ieguldīti teju 20 000 eiro dienesta viesnīcu Zvejnieku ielā 13 un Ausekļa ielas 25A ,  remontdarbiem.

Vidzemes Augstskolas saimniecības pārvaldniece - saimniecības grupas vadītāja  Iveta Grīnberga atzīst, ka kosmētiskie un labiekārtošanas darbi tiek veikti regulāri, vadoties pēc situācijas, taču visaktīvāk telpu remontam, labiekārtošanai, sanitāro mezglu remontēšanai un sienu krāsošanai augstskola pievēršas vasaras mēnešos jūlijā - augustā, kad studenti devušies vasaras brīvlaikā. 

“Taču līdz ar ārkārtējās situācijas izsludināšanu,  vairākums studentu turpina attālinātās studijas no mājām un kopmītņu pakalpojumus neizmanto, tāpēc šogad remontdarbi ir uzsākti agrāk, nekā citus gadus,” saka I. Grīnberga. 

Studentu kopmītnēs, kas atrodas Zvejnieku ielā, atsevišķās istabiņās ir atsvaidzināta krāsa, dušas telpās veikta apstrāde pret pelējuma sēnīti, sienas, griesti nošpaktelēti, nokrāsoti. Savukārt Ausekļa ielas studentu viesnīcā kosmētiskais remonts veikts divās virtuves telpās un izremontēti trīs sanitārie mezgli.

Kā atzina ViA pārstāve, kosmētiskais remonts ViA dienesta viesnīcās tiek veikts kopš 2000.gada. Turpmākajos gados remontu plānots veikt arī pārējās dienesta viesnīcas telpās.

Dienesta viesnīcas remontdarbu izmaksas pilnībā segtas no Vidzemes Augstskolas budžeta līdzekļiem, kas sastāda 18980 eiro.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI