DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika
1
1

Aicina uz semināru par pieejamo atbalstu ilgtspējīgam biznesam

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai informētu par atbalsta iespējām ilgtspējīgam biznesam, Latvijas Universitātes (LU) Zinātnes departaments un LU Biznesa inkubators 4. marta rītā aicina uzņēmējus, studentus un citus interesentus piedalīties seminārā “Atbalsts tavam biznesam. Zaļās tehnoloģijas”.

Par Latvijas Universitātes un Rīgas Tehniskās universitātes Zaļā inkubatora piedāvāto atbalstu uzņēmumiem stāstīs “Zaļais inkubators” pārstāvis Kristiāns Karlsons, par atbalsta iespējām uzņēmumiem Zaļo un Viedo Tehnoloģiju klasterī informēs “Green-Tech Latvia” pārstāvis Salvis Roga, savukārt Lietuvas akcelerācijas fonda „Baltic Sand Box” eksperte Marta Matisone skaidros,  kādi finansējuma instrumenti Latvijā un ārvalstīs ir pieejami, tostarp sniedzot aktuālo informāciju par fondiem, biznesa eņģeļiem, akselerācijas programmām. Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras un LU vadošā eksperte Anda Paegle prezentēs projektā pētījumu par viedā patēriņa jomas tirgus potenciālu Latvijā, kā arī intervijās ar ekspertiem, uzņēmējiem un patērētājiem gūtos secinājumus. LU Biznesa inkubatora un projekta “Smart Up Accelerator” vadītājs Kārlis Kivlenieks iepazīstinās ar „SmartUp Accelerator” modeli.

Noslēgumā būs iespēja individuāli apspriesties ar lektoriem un pārējiem pasākuma apmeklētājiem. Seminārā ir gaidīti uzņēmēji, studenti un citi interesenti.

Seminārs norisināsies trešdien, 4. martā, no plkst. 9.30 līdz plkst. 12.30 Latvijas Universitātes un Microsoft Inovāciju centrā Kalpaka bulvārī 4, Rīgā, 2. stāvā (ieeja no pagalma puses). Elektroniskā reģistrēšanās semināram: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScH4it8uAhOes5S7q-3t8R4zzqnVoNyA4bDtI8nrsXs0S67fQ/viewform .

Seminārs ir viena no INTERREG Baltijas jūras programmas projekta “Smartup Accelerator – inovāciju ekosistēma tīro tehnoloģiju patērētāju tirgus attīstībai Baltijas jūras reģionā” aktivitātēm.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI