DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
07. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Vārmē aicina uz “Amizanto Peles dienu”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 15. februārī, plkst. 11.00 Kuldīgas novada Vārmes pagasta sporta stadionā sāksies pasākums “Amizantā Peles diena”, piedāvājot vārmeniekiem un pagasta viesiem iesaistīties dažādos interesantos un aizraujošos pārbaudījumos veiklības, ātruma un attapības jomā. Šogad īpaši tiks vērtēts arī komandas koptēls.

Pasākumam, kas līdz šim bija pazīstams kā “Amizantās sporta spēles” Vārmē, turpmāk būs mainīgs nosaukums, pieskaņojot to Austrumu horoskopam. Vārmes pagasta pārvalde šo pasākumu rīko jau vairākus gadus. Pasākums piesaista interesentus tā netradicionālā rakstura dēļ.

Arī šogad aicinām vārmeniekus, mūsu kaimiņus un viesus veidot komandas un jautrā un draudzīgā noskaņojumā pavadīt laiku kopā. Lūgums komandas dalībai pasākumā pieteikt līdz 13. februārim, zvanot pa tālruni 29820429 (Ilze).

Pēc finiša, gaidot apbalvošanu, visi aicināti pie ugunskura baudīt tēju un kliņģeri. Galvenā balva – dienas biļete izklaides parkā “Avārijas brigāde”.

Bet dienas izskaņā plkst. 21.00 Vārmes sporta hallē notiks “Sirsniņballe”, spēlēs grupa “Divi PRO”. Biļetes cena: 3 EUR (iepriekšpārdošanā), 5 EUR (pasākuma dienā). Galdiņu pieteikšana, zvanot pa tālruni 29820429 (Ilze).

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI