DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Paziņos RTU Zelta fondā iekļauto absolventu vārdus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 29. novembrī, plkst. 19.00 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Lielajā aulā, Kaļķu ielā 1 svinīgā pasākumā notiks RTU Zelta fonda izlasē iekļauto 2018./2019. akadēmiskā studiju gada absolventu vārdu paziņošana. Šogad RTU izcilāko absolventu pulkam pievienosies 182 absolventi.

RTU Zelta fonda mērķis ir cildināt izcilākos RTU absolventus, informēt sabiedrību par viņu sasniegumiem un veicināt absolventu karjeras izaugsmi. Veidojot Zelta fonda izlasi, tiek ņemta vērā ne tikai absolventa vidējā atzīme, bet arī studiju laikā veiktās sabiedriskās aktivitātes, panākumi zinātnē un sportā.

Liela daļa no 2010. gadā izveidotajā Zelta fondā iekļautajiem absolventiem turpina akadēmisko karjeru dažādās inženierzinātņu jomās RTU, aktīvi darbojoties zinātnē un pētniecībā, kā arī strādājot ar studentiem un nododot viņiem savas zināšanas.

Kandidātus iekļaušanai Zelta fondā izvirza studiju programmu direktori sadarbībā ar RTU Karjeras centru, un šogad tika pieteikti 585 kandidāti. Absolventu zelta izlase ik semestri tiek publicēta RTU mājaslapā, kā arī īpašā RTU Zelta fonda informatīvajā izdevumā, kuru saņems RTU Karjeras centra sadarbības uzņēmumi. Šobrīd RTU Zelta fonda reģistrā ir iekļauti jau 983 RTU absolventi.

Projekta atbalstītājs ir AS «Latvenergo».

Vairāk par RTU Zelta fondu: goo.gl/cWjAVC  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI