DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Rēzeknē piedāvā iznomāt modernas biroja telpas

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rēzeknes pašvaldība piedāvā iznomāt renovētās ražošanas – biroja telpas Atbrīvošanas alejā 155A. Par katra stāva nomas tiesībām tiek rīkota atsevišķa izsole, un divi no trijiem stāviem vēl joprojām ir pieejami. 

Objekts pieslēgts pilsētas centrālajām ūdensapgādes, kanalizācijas, lietus ūdens novadīšanas, siltumapgādes sistēmām. Otrais stāvs tiek kurināts ar tērauda paneļu radiatoriem. Ventilācijas sistēmu gaisa apstrādes agregātiem gaisa sildīšanai pēc rotācijas rekuperatoriem paredzēti ūdens kaloriferi.  Elektroenerģijas pieslēguma jauda 140 kW ar iespēju palielināt.

Nomas termiņš telpām ir 30 gadi.

Ēkas otrā stāva kopējā platība ir 788,70 m2, kas sastāv no atvērtā tipa biroja telpas ar kopējo platību 404,93 m2, balkona, ģērbtuvēm ar dušām, tualetes telpām, apkopes inventāra telpām, ventilācijas iekārtu telpas, elektrosadales telpas, gaiteņa un kāpņu telpām. Izsoles sākuma cena – 917,27 eiro mēnesī.

Ēkas trešais stāvs ar kopējo platību 573,09  m2 sastāv no atvērtā tipa biroja telpas ar kopējo platību 464,68 m2, ģērbtuvēm ar dušu, tualetes telpām, apkopes inventāra telpām, ventilācijas iekārtu telpas, elektrosadales telpas, gaiteņa un kāpņu telpām. Cena – 670,52 eiro mēnesī.

Izsole tiek veikta projekta „Degradēto teritoriju atjaunošana, izveidojot biroja telpu un ražošanai paredzēto publisko infrastruktūru” ietvaros. CFLA vienošanās Nr. 5.6.2.0/17/I/005.

Detalizēta informācija par izsoli un projektu pieejama pašvaldības mājas lapā:

http://rezekne.lv/oficiala-informacija/izsolespardosana/

http://rezekne.lv/realizacija-esosie-projekti/nedzivojamas-ekas-parbuve-atbrivosanas-aleja-155a-rezekne/

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI