DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Atklās VP Rīgas Ziemeļu iecirkņa atjaunotās telpas Sarkandaugavā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 6. septembrī, plkst. 9.30 Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs kopā ar LR iekšlietu ministru Sandi Ģirģenu, RD Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas priekšsēdētāju Daini Turlo un Valsts policijas priekšnieku Intu Ķuzi atklās Valsts policijas Rīgas reģionālās pārvaldes Rīgas Ziemeļu iecirkņa atjaunotās trešā stāva telpas Allažu ielā 2, Rīgā.

Atklāšanas pasākumā piedalīsies arī Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs Dimitrijs Trofimovs, Iekšlietu ministrijas Nodrošinājuma valsts aģentūras direktors Ēriks Ivanovs, kā arī Valsts policijas Rīgas reģionālās pārvaldes Rīgas Ziemeļu iecirkņa vadība un darbinieki.

Policijas iecirkņa telpās pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma ir veikti vispārceltnieciskie darbi un inženiertīklu nomaiņa, kā arī ir atjaunoti koka logi.

Rīgas pašvaldības un Iekšlietu ministrijas veiksmīgā sadarbība aizsākās pirms deviņiem gadiem, kad kopīgiem spēkiem tika izremontēta pilsētai piederoša policijas ēka Daugavgrīvas ielā 32/34; pie atjaunotām telpām tikuši arī iecirkņi Gogoļa ielā 7a, Aviācijas ielā 15 un Stūrmaņu ielā 33A.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI