DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 20. augusta visām vilcienu e-biļetēm 5% atlaide

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai mudinātu pasažierus vēl aktīvāk izmantot iespēju vilcienu biļetes iegādāties elektroniski, visām vilcienu biļetēm, kuras tiks iegādātas internetā un mobilajās lietotnēs sākot no š.g. 20. augusta, tiks piemērota 5% atlaide.

5% atlaide tiks piemērota visām vilcienu biļetēm, kuras šobrīd ir nopērkamas elektroniski – biļetei braucienam vienā virzienā, bagāžas biļetei,  kā arī tām biļetēm, kurām jau tiek piemērotas citas atlaides, tai skaitā 3+ Ģimenes biļetei ar 50% vai 90% atlaidi, biļetei turp un atpakaļ, un bagāžas biļetei turp un atpakaļ.

Balstoties uz AS “Pasažieru vilciens” ierosinājumu, Sabiedriskā transporta padome 20.06.2019. pieņēma lēmumu, ar kuru tika atbalstīta šādas jaunas lojalitātes programmas (elektronisko biļešu iegādei) ieviešana un atlaides 5 % apmērā piemērošana visām internetā un mobilajās lietotnēs pārdotajām AS “Pasažieru vilciens” elektroniskajām biļetēm.

Veicinot e-biļešu tirdzniecības pieaugumu, paredzam, ka mazināsies rindas pie “Pasažieru vilciena” biļešu kasēm un vienlaikus tiks optimizēti AS “Pasažieru vilciena” izdevumi par vilciena biļešu tirdzniecību kasēs un vilcienos pie konduktoriem-kontrolieriem.

“Pasažieru vilciena” klienti arvien biežāk vilciena biļeti izvēlas iegādāties e-vidē. Arī 2019. gada septiņos mēnešos elektroniski iegādāto biļešu skaits turpināja pieaug - “Pasažieru vilciena” mājaslapā, mobilajā lietotnē un izmantojot “Mobilly”, ir nopirkti 1.06 miljoni vilcienu e-biļešu, kas ir par 63% vairāk, nekā līdzvērtīgā periodā pērn. Šobrīd elektroniski tiek pārdoti 15% no kopējā vienreizējo biļešu apjoma.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI