DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. jūnijā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Beverīnas novada svētki tiks svinēti divas dienas

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Beverīnas novada pašvaldība

Šogad Beverīnas novada svētki tiks svinēti divas dienas – 12. jūnijā visi ir aicināti uz brīvdabas kino vakaru Brenguļos. Plkst. 22:00 filma bērniem un 23:00 latviešu komēdija  “Klases salidojums”.  Sestdien, 13.jūlijā, svētku sākums Brenguļos, kur visas dienas garumā no plkst. 13:00 norisināsies jautras, aktīvas un sportiskas aktivitātes, gan lieliem un maziem svētku apmeklētājiem, ko piedāvā brīvprātīgie ugunsdzēsēji. Lielie varēs pārbaudīt savu precizitāti un veiklību – zābaka mešanā, šaušana mērķī, zāles pļaušanas sacensībās  un citās aktivitātēs.

Pasākuma laikā bērniem būs pieejama sava pilsētiņa ar piepūšamajām atrakcijām, seju apgleznošanu un citām aizraujošām nodarbēm. Dienas laikā darbosies amatnieku un mājražotāju tirdziņš, kur būs iespēja iegādāties pašmāju labumus un ražojumus. Novada svētkos plkst. 15:00  ikvienam būs iespēja noskatīties Kauguru pagasta amatierteātra „Vīzija” izrādi “Grēku grāmata”. Plkst. 17:00 Brenguļu centrā tiks atklāta spēkratu parāde, pēc kuras plkst. 18:30 sekos “Sakoptākā sēta” uzvarētāju apbalvošana. Ik vienam interesentam būs iespēja iepazīties Vidzemes inovāciju izstāde, kas tiks izvietota centrā “Kaimiņi” un apskatei būs pieejama no 13.07. līdz 31.07.

Ar savu uzstāšanos mūs priecēs bērnu vokālo grupu “Notiņas”, “Smaidiņi” un “Domino” uzstāšanās. Tuvojoties noslēgumam, svētku vakaru baudīsim ar muzikālu izpildījumu no grupas “Limited Empire”, “Cits kvartāls”, kā arī izkustināsim kājas grupas “Eolika” koncertā. Vakaru noslēgs zaļumballe ar grupu “Kompromiss”.

Beverīnas novada svētkos jau trešo reizi notiks tehnikas un jebkāda veida transporta līdzekļu parāde, kurā tiek aicināts piedalīties ikviens interesents un entuziasts, liekot lietā savu izdomu un atraktivitāti. Parādei lūgums pieteikties līdz 11. jūlijam sūtot e-pastu uz: agija.roke@beverina.lv vai pa tālr. 25421116 (Agija Roķe), 28665490 (Jānis Fūrmanis).

Priecāsimies ikvienu redzēt svētkos, lai šo dienu pavadītu kopā un dalītos priekā un pozitīvās sajūtās ar citiem. Atceries – visi pasākumi svētkos ir bez maksas!

Plašāk par svētku programmu: www.beverinasnovads.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI