DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicinām medijus uz 9. ikgadējo konferenci “Ēnu ekonomika Latvijā”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera un Rīgas Ekonomikas augstskola (SSE Riga) sadarbībā ar Finanšu ministriju un biedrību BASE jau devīto gadu pēc kārtas aicina medijus apmeklēt konferenci “Ēnu ekonomika Latvijā”, kas notiks 15.maijā plkst. 9:00, SSE Riga telpās, Strēlnieku ielā 4a.

Konferenci atklās LTRK prezidents Aigars Rostovskis, savukārt ar prezentāciju “SSE Riga Ēnu ekonomikas indekss Baltijas valstīs 2009.-2018.”iepazīstinās viens no pētījuma autoriem, SSE Riga Ilgtspējīga biznesa centra direktors Arnis Sauka.

Pēc tam plānotas divas paneļdiskusijas, kur pirmajā tiks runāts par to, vai Latvijas politika, normatīvie akti un plāni kavē novērst un mazināt ēnu ekonomiku. Šajā diskusijā piedalīsies finanšu ministrs Jānis Reirs, iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens, Tieslietu ministrijas parlamentārais sekretārs Juris Jurašs, Ekonomikas ministrijas parlamentārais sekretārs Jurģis Miezainis kā arī Saeimas deputāti, Mārtiņš Bondars, Dana Reizniece-Ozola un Ļubova Švecova.

Otrajā paneļdiskusijā ar nosaukumu “Valsts, uzņēmēji un noziedznieki: kurš ko dara vai nedara ēnu ekonomikas apkarošanā?” piedalīsies LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieks Jēkabs Straume, Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme, Valsts darba inspekcijas direktora vietniece Andra Auziņa, kā arī Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Līga Meņģelsone.

Aicinām mediju pieteikties dalībai pasākumā, zvanot LTRK Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļas vadītājai Rūtai Grikmanei pa tel. 29630923 vai arī rakstot e-pastu pr@chamber.lv. Ievērībai – šajā gadā preses konference netiks organizēta, aicinām medijus apmeklēt konferenci.  Pasākuma programma pieejama šeit: https://www.sseriga.edu/enu-ekonomika-latvija.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI