DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Ar izpalīdzīga zēna palīdzību izdodas notvert trīs uzbrucējus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

25.aprīlī neilgi pēc 16.00 Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki saņēma ziņu par septiņiem jauniešiem, kuri netālu no Deglava kalna uzbrukuši diviem zēniem un mēģinājuši viņus aplaupīt.

Dodoties uz notikuma vietu, policisti iztālēm pamanīja iespējamos vaininiekus, kuri uzreiz sāka bēgt. Ķeršanā iesaistījās vairākas policijas ekipāžas, bet pāris darbinieki devās uzbrucējiem pa pēdām skriešus. Pēc ilgākas joņošanas viens no kārtības sargiem saprata, ka bēgošos jauniešus skriešus nepanāks, bet tieši tajā brīdī policistam uz velosipēda tuvojās kāds zēns.

Kārtības sargs palūdza zēnam velosipēdu un ar tā palīdzību policistam izdevās nokļūt ātrāk līdz bēgošajiem jauniešiem. Pateicoties izpalīdzīgajam velosipēdistam izdevās notvert trīs iespējamos uzbrucējos, kurus nogādāja Valsts policijā. Vēlāk noskaidrojās, ka jauniešu kompānija varētu būt atbildīga arī par uzbrukumu kādam vīrietim, kurš tajā brīdī jau bija hospitalizēts.

Notikuma karstumā policists nepaspēja kārtīgi pateikties izpalīdzīgajam zēnam vai piefiksēt viņa kontaktinformāciju, tādēļ Rīgas pašvaldības policija lūdz viņu vai viņa vecākus atsaukties pa tālruņa numuru 67181371 vai 67181372, lai saņemtu nelielu pateicības dāvaniņu.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI