DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. decembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība

LOSP atbalsta Reini Bērziņu Ministru prezidenta amatā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padome atbalsta Altum vadītāja Reiņa Bērziņa kandidatūru Ministru prezidenta amatam.

Reiņa Bērziņa vadībā Altum kļuvis par stratēģisku Latvijas lauksaimnieku sadarbības partneri. Altum pēdējo gadu laikā pievērsis īpašu uzmanību lauksaimniecības nozarei, piemēram, piedāvājot aizdevumus lauksaimniecības zemes iegādei ar mērķi ražot lauksaimniecības produkciju vai aizdevumus mazam un vidējam saimnieciskās darbības veicējam.

Tāpat Altum ar Latvijas zemes fonda starpniecību pieņēma nozīmīgu lēmumu iegādāties lauksaimniecības zemi ar mērķi sekmēt lauksaimniecībā izmantojamās zemes saglabāšanu un izmantošanu lauksaimnieciskajā apritē. Pirms neilga laika, sadarbībā ar LOSP Reiņa Bērziņa tiešā vadībā ir izstrādāts jauns pakalpojums - Zemes iegāde ar nomas un atpakaļpirkuma tiesībām, kas paredzēts lauksaimniekiem, kuriem nepieciešams stabilizēt naudas plūsmu un attīstīt saimniecisko darbību.

Kopš 2015.gada, kad Altum sāka vadīt Reinis Bērziņš, LOSP ar Altum bijusi lieliska sadarbība. Reinis Bērziņš izveidojis modernu uzņēmumu, kas strādā klientu labā un ir paraugs citiem valsts uzņēmumiem.

Pilnībā atbalstām Reini Bērziņu Ministru prezidenta amatā un esam aicinājuši Valsts prezidentu nopietni apsvērt šo kandidatūru.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI