DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. augustā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Rīgas vasaras skola noslēdzas ar studentu veidoto sociālo mediju klipu prezentācijām

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

17.augustā ar sociālo mediju klipu pirmizrādēm par savu pieredzi Rīgā, Latvijas Simtgades laikā, noslēdzas Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātes (SZF) astoto reizi organizētā praktiskā programma ārvalstu studentiem Rīgas vasaras skola. Šogad Rīgas vasaras skolas koncepts bija satura radīšana digitālajiem kanāliem un sociālajiem medijiem. Nākamo nedēļu laikā studentu darbi tiks publicēti Rīgas vasaras skolas mājaslapā un Facebook lapā.

Vasaras skolas laikā ārvalstu studenti ieguva gan no teorētiskās zināšanas, gan praktisko pieredzi digitālo kanālu un sociālo mediju satura producēšanā. “Vieta ir brīnišķīga, mācību programma ir ļoti noderīga mūsu studiju nozarei.  Esmu gatavs sākt montēt un jūtu, ka esmu ieguvis ļoti daudz vērtīgu prasmju. Dalībai Rīgas vasaras skolā ir vērts ieguldīt,” saka viens no dalībniekiem, Dante Viscarra, kurš pārstāv Bolīviju un ASV.

Vasaras skola sapulcināja dalībniekus no Indijas, Dānijas, Ķīnas, Vācijas, Taivānas, Krievijas, Nīderlandes, Amerikas Savienotajām Valstīm, Bolīvijas, Itālijas un Latvijas. Tā norisinājās 6.–17. augustā, Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē, kuras laikā notika Dr. Viktora Freiberga, Dr. Līvas Brices, Dr. Maritas Zitmanes, Lolitas Stašānes un Kaspara Rūkļa lekcijas par dažādiem digitālo stāstu stāstīšanas aspektiem. Dalībnieki producēja sociālajiem medijiem paredzētus audiovizuālus klipus Roberta Vīksnes vadībā.

Informācija, foto un video atrodami mājaslapā www.rigasummerschool.eu un Rīgas vasaras skolas Facebook lapā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI