DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. augustā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Daugavpilī aicina uz IV Restorānu dekādi

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 10. līdz 20. augustam Daugavpilī noritēs IV Restorānu dekāde, kuras tēma ir “Dabas veltes 2018”. Augusts ir laiks, kad raženi ienākušās dārza un meža veltes, kas jāsteidz likt lietā maltītēs visdažādākajos veidos – gan zupās, gan pamatēdienos, gan kārdinošos desertos.

Par to parūpējušies deviņi IV Daugavpils restorānu dekādēs dalībnieki – Daugavpils pilsētas un novada restorāni un kafejnīcas:  restorāns “ART HUB”, “IRISH DUBLIN PUB”, “Orange Bowling & Pica Да!”, restorāns “Plaza”, kafejnīca “Imbir”, “Itāļu restorāns”, restorāns “Sventes muiža”, gastrobārs “Vēsma”, viesnīcas “Good Stay Dinaburg SPA Hotel” restorāns, kas aicina apmeklētājus nogaršot jaunos ēdienus, kas līdz šim vēl nav bijuši ēdienkartēs.

Interesenti ar ēdienu piedāvājumu var iepazīties bukletā “Daugavpils restorānu ceturtā dekāde. 10. - 20. augusts”. Bukletā iekļauta arī informācija par nozīmīgākajiem pasākumiem, kas restorānu dekādes laikā norisināsies Daugavpilī. Bukleta elektroniskā versija ir pieejama pasākuma rīkotāju mājas lapās, kā arī www.visitdaugavpils.lv un www.daugavpils.lv.

Interesenti tiek aicināti sekot līdzi arī informācijai sociālajos tīklos.

Plānots, ka šogad Daugavpilī būs vēl viena restorānu dekāde, kas noritēs  vēlā rudenī - 10. – 20. novembrī.

Daugavpils restorānu dekādes mērķis ir ieinteresēt cilvēkus ieturēt maltīti ārpus mājas un iepazīt daudzveidīgu virtuvi. To organizē HORECA SADARBENCE (sadarbība konkurences apstākļos) –  restorāns “ART HUB” (Iveta Lobanovska), “Plaza” (Ruta Priede), kafejnīca “Imbir” (Olga Sjurtukova un Valentīns Sjurtukovs), gastrobārs “Vēsma” (Viktors Vingris). IV Daugavpils Restorānu dekādi atbalsta Daugavpils pilsētas dome.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI