DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. jūlijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Latviju apmeklē ASV Kongresa delegācija

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijā no 1. līdz 3. jūlijam viesojas ASV Kongresa delegācija senatora Džefa Fleika vadībā. Latviju apmeklēs arī senators Bobs Korkers, senators Toms Udels, senators Kriss Kūnss un kongresmenis Eds Roiss. Kongresa pārstāvji Latvijā ierodas plašākas reģionālās vizītes ietvaros, kuras laikā viņi apmeklēs arī Zviedriju, Dāniju un Somiju.

Latvijā Kongresa pārstāvji tiksies ar prezidentu Raimondu Vējoni, premjerministru Māri Kučinski, ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču, Saeimas spīkeri Ināru Mūrnieci un ar Aizsardzības ministrijas un NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra pārstāvjiem, kā arī apmeklēs Ādažu militāro bāzi.

ASV senators Džefs Fleiks Senātā ievēlēts 2013. gadā no Arizonas pēc 12 gadiem Pārstāvju palātā. Senators Fleiks darbojas Senāta Enerģētikas un dabas resursu, Ārlietu un Tieslietu komitejā.

ASV senators Bobs Korkers Senātā ievēlēts 2007. gadā no Tenesī. Senators Korkers ir Senāta Ārlietu komitejas priekšsēdētājs un darbojas arī Banku, mājokļu un pilsētlietu, kā arī Budžeta komitejā.

ASV senators Toms Udals Senātā ievēlēts 2009. gadā no Ņūmeksikas pēc 10 gadiem Pārstāvju palātā un 8 gadiem Ņūmeksikas ģenerālprokurora amatā. Senators Udals darbojas Senāta Ārlietu, kā arī Budžeta plānošanas komitejā.

ASV senators Kriss Kūnss Senātā ievēlēts 2010. gadā no Delavēras. Senators Kūnss darbojas Senāta Ārlietu, kā arī Budžeta plānošanas komitejā ar specializāciju attīstības sadarbības finansējumā.

ASV kongresmenis Eds Roiss Kongresa Pārstāvju palātā ievēlēts 1993. gadā no Kalifornijas. Kongresmenis Roiss ir Kongresa Pārstāvju palātas Ārlietu komitejas priekšsēdētājs un darbojas arī Pārstāvju palātas Finanšu pakalpojumu komitejā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI