DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. jūnijā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tiesu sistēma
3
3

Atklās pirmo publiskās pārvaldes virtuālo asistentu - UNA

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Uzņēmumu reģistrs atklās pirmo Latvijas publiskās pārvaldes virtuālo asistentu UNA, kas būs viens no pirmajiem arī Eiropā. UNA sniegs atbalstu dibinot un likvidējot uzņēmumus, sniedzot informāciju par dokumentu virzību. Virtuālais asistents būs pieejams Uzņēmumu reģistra tīmekļvietnē, kā arī Facebook Messenger

Atklāšanas pasākums notiks 13. jūnijā, pulksten 11:00, Birojnīcā (Berga Bazārā, Dzirnavu iela 84 k-2).

Pasākumā piedalīsies: tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs, Uzņēmumu reģistra galvenā valsts notāre Guna Paidere, uzņēmuma Tilde valdes priekšsēdētājs Andrejs Vasiļjevs un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valsts sekretāra vietnieks informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jautājumos Edmunds Beļskis.

Uzņēmumu reģistra galvenā valsts notāre Guna Paidere uzsver inovatīvā rīka nozīmi klietu apkalpošanā: “UNA ir nākotnes valsts pārvaldes vēstnese un iezīmē inovāciju un pārmaiņu gadu Uzņēmumu reģistrā.  Tas ir solis uz modernāku, klientiem draudzīgāku iestādi, kas ļaus paātrināt un uzlabot klientu apkalpošanu, efektivizēt iestādes darbu, novirzot darbiniekus sarežģītāku jautājumu risināšanai. Būtiski, ka inovatīvais risinājums klientu apkalpošanas jomā ļaus ar Uzņēmumu reģistru sazināties jebkurā diennakts laikā.”

Preses konferencē tās dalībnieki sniegs informāciju par virtuālā asistenta izveides procesu, funcionalitāti, ieguvumiem Uzņēmuma reģistra klientu apkalpošanas uzlabošanai u.c. jautājumiem.

Labs saturs
3
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI