DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes

JAUNĀ VIENOTĪBA sāks reģionālo vizīšu ciklu visā Latvijā

JAUNĀ VIENOTĪBA
Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Politisko partiju apvienība JAUNĀ VIENOTĪBA piektdien, 27.aprīlī, sāks reģionālo vizīšu ciklu visā Latvijā. Pirmā reģionālā vizīte notiks Tukumā, kur ar vietējiem iedzīvotājiem Tukuma ledus hallē plkst. 16:30 tiksies labklājības ministrs Jānis Reirs un partijas VIENOTĪBA Saeimas frakcijas deputāti Juris Šulcs un Atis Lejiņš.

“Šonedēļ esam pieņēmuši vēsturisku lēmumu par partiju apvienības JAUNĀ VIENOTĪBA izveidi un uzsākam mūsu komandas reģionālo vizīšu ciklu visā Latvijā. Kā sasniegt labklājību, kā dzīvot drošāk, kā vairot ticību valstij -  mums ir svarīgi, ko domā Latvijas iedzīvotāji. Aicinām aktīvi iesaistīties ikvienu interesentu, jo esam pārliecināti, ka kopā mēs varam vairāk!”  pauž Krišjānis Kariņš, apvienības JAUNĀ VIENOTĪBA valdes priekšsēdētājs un  Ministru prezidenta amata kandidāts.

Reģionālo vizīšu cikls turpināsies līdz 1.jūnijam, un tā laikā apkopotās idejas un priekšlikumi labākai Latvijas nākotnei tiks izmantoti partijas programmas sagatavošanā uz gaidāmajām Saeimas vēlēšanām rudenī.

Jau vēstīts, ka 23.aprīlī politisko partiju VIENOTĪBA, “Kuldīgas novadam”, “Valmierai un Vidzemei” un “Tukuma pilsētai un novadam” apvienības kopsapulce nolēma 13.Saeimas vēlēšanās startēt ar kopīgu nosaukumu JAUNĀ VIENOTĪBA. Tāpat kopsapulce vienbalsīgi nolēma par apvienības Ministru prezidenta amata kandidātu apstiprināt Krišjāni Kariņu, partijas VIENOTĪBA domes priekšsēdētaju, Eiropas Parlamenta deputātu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI