DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

NVA aicina darba devējus pieteikties dalībai Vakanču gadatirgū Rīgā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina darba devējus pieteikties dalībai NVA Vakanču gadatirgū Rīgā, kas norisināsies 31.maijā no pulksten 10.00 līdz 14.00 laukumā pie Kongresu nama (K.Valdemāra iela 5, Rīga).

Vakanču gadatirgus - tā ir lieliska iespēja darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot darba meklētājus par vakancēm, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem.  Darba devējiem Vakanču gadatirgū NVA piedāvā arī iespēju prezentēt savus uzņēmumus, veicinot to atpazīstamību.

NVA Vakanču gadatirgus gan darba devējiem, gan darba meklētājiem ir bez maksas!

Pieteikt savu dalību Vakanču gadatirgū darba devēji var līdz šī gada 14.maijam, sazinoties ar NVA Rīgas reģionālo filiāli pa tālruņiem 67830851, 28358618, 25499877 vai rakstot uz e-pastu: aira.ferdate@nva.gov.lv, daiga.lihtenberga@nva.gov.lv.

Vakanču gadatirgus NVA rīko visos valsts reģionos, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu. Šopavasar Liepājā un Daugavpilī jau notika NVA un Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) organizētais starptautiskais darba gadatirgus "Darbs un karjera 2018", 5. aprīlī NVA Vakanču gadatirgus norisinājās Jelgavā, bet 11.aprīlī – Kuldīgā. 19.aprīlī NVA Vakanču gadatirgus tiks rīkots Preiļu novada Kultūras centrā (Raiņa bulvāris 28, Preiļi), savukārt  Valgas Kultūras un interešu centrā (Kesk 1, Valga) 19.aprīlī  norisināsies "Livonijas darba tirgus 2018" ("Liivimaa 2018"), ko organizē Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fonda Valgas nodaļa un NVA Valkas filiāle sadarbības programmas "INTERREG V-A – Igaunija – Latvija" projekta "Pārrobežu darba tirgus integrācijas un nodarbinātības veicināšana" ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI