DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. martā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Rīgas Ekonomikas augstskola (SSE Riga) un LTRK aicina uz ikgadējo konferenci “Ēnu ekonomika Latvijā”

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un Rīgas Ekonomikas augstskola (SSE Riga) sadarbībā ar BASE (Business Against Shadow Economy) aicina apmeklēt 8. ikgadējo konferenci “Ēnu ekonomika Latvijā”, kuras laikā tiks prezentēts jaunākais SSE Riga Ēnu ekonomikas indekss Baltijas valstīs. Konference notiks 16.maijā, plkst. 9:00, SSE Riga Sorosa auditorijā, Strēlnieku ielā 4A.

Pasākumā dalību apstiprinājusi finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola, Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektora p.i. Dace Pelēkā , kā arī dažādi uzņēmumu un akadēmiskās vides pārstāvji. Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šoreiz SSE Riga Ilgtspējīga biznesa centra direktors un asociētais profesors Dr. Arnis Sauka iepazīstinās ar Ēnu ekonomikas indeksa rezultātiem Baltijas valstīs un skaidros jaunākās tendences šajā jomā.

Šogad konferencē akcents likts uz ēnu ekonomikas mazināšanas plānu 2016.-2020. gadam, tostarp nodokļu reformas ietekmi, kā arī galvenajiem izaicinājumiem, pie kuriem būtu jāstrādā nākamajos gados. Pasākuma ietvaros notiks arī paneļdiskusija, kuras laikā būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus dažādu jomu ekspertiem.    

Konference tiek rīkota kā trīspusējas sadarbības forums starp uzņēmējiem, akadēmisko vidi un valsts pārstāvjiem ar mērķi informēt, uzklausīt, diskutēt un izdarīt secinājumus, kas ļautu apvienot visu trīs pušu kompetences un resursus cīņā ar ēnu ekonomiku un veicinātu labklājīgas un konkurētspējīgas valsts attīstību.

Dalībnieku skaits konferencē ir ierobežots, tāpēc aicinām savlaicīgi reģistrēties, aizpildot pieteikuma formu un iepazīties ar konferences programmu: www.sseriga.edu/enuekonomika2018.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI