DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. martā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Pēc bāra apmeklējuma jaunietim tiek salauzts žoklis; Valsts policija meklē aizdomās turēto

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Pagājušā gada rudenī pagaidām nenoskaidrots vīrietis Vecrīgā uzbruka jaunietim, salaužot viņam žokli. Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess. Valsts policija aicina aplūkot attēlā redzamo vīrieti un atpazīšanas gadījumā zvanīt policijai pa tālruni 67086230 vai 110.

Pagājušā gada 2. septembrī ap pulksten 5.20 no rīta pēc atpūtas Vecrīgas bārā jaunietis izgāja uz ielas. Pēkšņi pie viņa pienāca nepazīstams jauns vīrietis un uzsāka konfliktu. Asā vārdu pārmaiņa beidzās ar to, ka svešinieks iesita jaunietim tik spēcīgi, ka tika salauzts viņa žoklis. Notikušais ir fiksēts videonovērošanas kameru ierakstos.

Saistībā ar notikušo Valsts policija uzsākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 126. panta pirmās daļas – par vidēja smaguma miesas bojājuma nodarīšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Valsts policija aicina aplūkot attēlā redzamo personu un atpazīšanas gadījumā zvanīt policijai pa tālruni 67086230 vai 110.

Gita Gžibovska
Valsts policijas
Sabiedrisko attiecību nodaļas
vecākā speciāliste

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI