DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. decembrī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Sestdien pie Kongresu nama ar rotaļām un radošām nodarbēm atklās slidotavu

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Sestdien, 10. decembrī, pie Rīgas Kongresu nama notiks publiskās slidotavas atklāšanas svētki „Ziemas pasaka”. Ikviens ir aicināts piedalīties dažādās aktivitātēs pie slidotavas, kā arī laikā no plkst. 12.00 līdz plkst. 15.00 slidu nomas pakalpojumu izmantot bez maksas.

Atklāšanas svētkos ir gaidīts ikviens – gan liels, gan mazs. Mazos slidotājus sagaidīs "Meža zvēru" instruktori, ar kuriem kopā bērni varēs slidot un doties rotaļās. Pasākuma atklāšanā būs iespēja vērot arī paraugdemonstrējumus, ko rādīs prasmīgi slidotāji, bet blakus slidotavai varēs darboties radošajā stūrī, greznot piparkūkas un veidot citus ziemas un Ziemassvētku rokdarbus.

Laikā no plkst. 12.00 līdz plkst. 15.00 pie slidotavas darbosies slidu noma, kur ar personu apliecinošu dokumentu slidas varēs iznomāt bez maksas! Atklāšanas svētku laikā dalībnieki varēs cienāties ar siltu, dabīgu tēju un ar mīlestību gatavotām mājas piparkūkām. Iepriekšēja reģistrācija dalībai publiskās slidotavas atklāšanai nav nepieciešama. Pasākumu piedāvā Rīgas pašvaldība.  

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI