DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. janvārī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Eiropas Savienība

Parakstīta sadarbības deklarācija starp ĀM, EPIB un EK

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Ārlietu ministrija

Šodien, 15. janvārī Rīgā parakstīta deklarācija par sadarbību Eiropas Savienības jautājumu komunikācijā. Tās mērķis ir palīdzēt apvienot resursus komunikācijai par Eiropas Savienības politikas prioritātēm, vērtībām un Latvijas dalību ES.

Deklarāciju parakstījuši Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Andrejs Pildegovičs, Eiropas Parlamenta Informācijas biroja Latvijā vadītāja Marta Rībele un Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāja Inna Šteinbuka.

Eiropas Komisijas pārstāvniecības vadītāja Inna Šteinbuka uzsvēra: "Formulējums "Eiropas Savienības jautājumi" var izklausīties tāls un svešs, taču runa nav par "Briselei", bet gan Latvijai būtiskām tēmām. Vai tā būtu izglītība, migrācija, investīcijas, veselība vai enerģētika - katrs no šiem Eiropas Savienības politikas jautājumiem tieši skar ikviena cilvēka ikdienu Latvijā. Esmu gandarīta, ka ar šo deklarāciju parādām, ka iedzīvotāju informēšana par visdažādākajiem jautājumiem ir kopīga Eiropas Savienības un Latvijas institūciju atbildība."

Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā
Preses nodaļa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI