DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. decembrī, 2014
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Eiropas Savienība
1
1

Prezidentūras viesi baudīs Latvijā ražotu ūdeni un kafiju

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Rīga, 2014. gada 23. decembris. Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē sekretariāts parakstījis līgumus ar SIA “Venden” un SIA “Melnā Kafija” par prezidentūras sanāksmju dalībnieku apgādi ar brīvi pieejamu avota ūdeni un kafiju.

"Venden" Latvijas Nacionālajā bibliotēkā iekārtotajā mediju centrā nodrošinās darbiniekus un viesus ar avota ūdeni "VENDEN Mežavots", kas ir vienīgais sertificētais dabīgais avota ūdens Latvijā. "Mēs esam lepni, ka varam piedalīties ar savu produkciju Latvijai tik svarīgā vēsturiskā notikumā un parādīt visai Eiropai, ka arī mūsu valstī tiek ražoti unikāli, dabīgi produkti, kas var konkurēt ar pasaules zināmākajiem zīmoliem," uzsver "Venden" izpilddirektors Aldis Škutāns. Prezidentūras sanāksmju dalībniekiem "Venden" piedāvās 0,5l pudelēs pildīto dabīgo minerālūdeni "VENDEN".

Baltijā modernākais un lielākais kafijas ražotājs "Melnā Kafija" mediju centrā izvietos kafijas pagatavošanas aparātus, kā arī piegādās tiem pupiņu kafiju "Professional Crema". Plānots, ka mediju centrs būs atvērts gan agri no rīta pirms pasākumiem, gan turpinās darbu vēlos vakaros, tādēļ piedāvātā kafija un ūdens žurnālistiem būs noderīgs atspirdzinājums.

Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē laikā no 2015. gada 1. janvāra līdz 30. jūnijam Latvijā norisināsies ap 200 dažāda līmeņa un satura pasākumu – neformālās ES ministru padomes, ekspertu darba grupas, konferences, semināri un citi pasākumi. Latvijas Nacionālajā bibliotēkā žurnālistu darba nodrošināšanai būs iekārtots moderns un plašs mediju centrs, kurā vienlaikus varēs strādāt ap 250 Latvijas un ārvalstu mediju pārstāvji. Paredzams, ka prezidentūras laikā Latviju apmeklēs vismaz 700 ārvalstu žurnālisti.

Plašāka informācija par ziedojumiem un dāvinājumiem prezidentūrai

Linda Jākobsone
Prezidentūras komunikācijas un sabiedrisko attiecību departamenta vadītāja
Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē sekretariāts

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI