E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 26819
Lasīšanai: 2 minūtes
2
2

Kā noskaidrot īpašuma vēsturisko kadastrālo vērtību

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
15. jūlijā, 2022
Anda

Sakarā ar valsts nodevu, kas gada laikā jāsamaksā VID, vēlos uzzināt sava vēsturiskā īpašuma ( pārdots) kadastrālo vērtību 2017. gadā.

A
atbild:
22. jūlijā, 2022

Valsts zemes dienests informē, ka nekustamo īpašumu kadastrālās vērtības, kas ir aprēķinātas kopš 2010. gada 1. janvāra, ir publiski pieejamas datu publicēšanas un e-pakalpojumu portālā Kadastrs.lv, izmantojot e-pakalpojumu “Vēsturiskā kadastrālā vērtība”. 

Ja vēlaties noskaidrot informāciju par kadastrālo vērtību, kas noteikta līdz 2010. gada 1. janvārim, tad jums ir jāsazinās ar Valsts zemes dienestu un jāiesniedz rakstveida iesniegums par interesējošo īpašumu pēc iepriekšēja pieraksta klātienē kādā no mūsu Klientu apkalpošanas centriem. Informācija par Valsts zemes dienesta Klientu apkalpošanas centra darbību ir publicēta mājaslapā www.vzd.gov.lv. Iesniegumu ir iespēja iesniegt arī elektroniski, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu, kas satur laika zīmogu, izmantojot portāla Latvija.lv e-pakalpojumu “Priekšlikuma, sūdzības, jautājuma vai lūguma iesniegšana”.

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas