DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. septembrī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Izsludina ideju konkursu iedzīvotājiem par Bolderājas filiālbibliotēkas dārza labiekārtošanu

Rīgas enerģētikas aģentūra izsludina ideju konkursu iedzīvotājiem “Mans kultūrdārzs Bolderājā” par aprites ekonomikas un Jaunā Eiropas Bauhaus principiem atbilstoša labiekārtojuma izveidi kultūras pasākumu vajadzībām Rīgas Centrālās bibliotēkas Bolderājas filiālbibliotēkas dārzā. Ideju konkursā tiek aicināts piedalīties ikviens ieinteresēts un aktīvs rīdzinieks vai domubiedru grupa.

“Bolderājas filiālbibliotēkas dārzā mēdz notikt dažādi kultūras pasākumi. Dārzs ir plašs, ar kokiem un gādā par patīkamu atmosfēru, noēno karstā saulē, tomēr tam nepieciešams labiekārtojums, lai tajā varētu notikt aizvien vairāk pasākumu, nodrošinot Bolderājas apkaimes iedzīvotājiem un viesiem pieejamu bagātīgu kultūras programmu. Šā gada 18. septembrī aicinām uz pasākumu Bolderājas filiālbibliotēkas dārzā, kurā informēsim par ideju konkursu un aprites ekonomiku,” Rīgas enerģētikas aģentūras projektu vadītāja Ieva Kalniņa.

Lai jaunais dārza labiekārtojums būtu mūsdienīgs, ērti apsaimniekojams, videi draudzīgs un iekļautos apkārtējā vidē, Rīgas enerģētikas aģentūra izsludina ideju konkursu iedzīvotājiem “Mans kultūrdārzs Bolderājā” par aprites ekonomikas un Jaunā Eiropas Bauhaus principiem atbilstoša labiekārtojuma izveidi kultūras pasākumu vajadzībām Bolderājas filiālbibliotēkas dārzā.

Ideju konkursā tiek aicināts piedalīties ikviens ieinteresēts un aktīvs rīdzinieks vai domubiedru grupa (jaunieši, seniori, kaimiņi, draugi, nevalstiskās organizācijas, domubiedri u. c.).

Plašāku informāciju par ideju konkursu būs iespējams iegūt 18. septembra pasākumā Bolderājas filiālbibliotēkas dārzā no plkst. 17.30. Pasākumu vadīs aktrise un apģērbu dizainere Madara Bormane, piedalīsies arī Latvijas Arhitektu savienības jaunā Eiropas Bauhaus koordinatore Anda Kursiša, pilsētas galvenā dizainere Evelīna Ozola, kā arī ideju konkursa žūrijas locekļi.

Ideju pieteikumus gaidīsim līdz 2024. gada 25. novembrim. Iesniegtās idejas vērtēs žūrija un atlasīs piemērotākos risinājumus, kas tiks iekļauti iepirkumā un īstenoti līdz nākamā gada vasarai, lai vasaras nogalē varētu svinēt jaunā kultūrdārza atklāšanu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI