DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. septembrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Turpinās pieteikšanās šī gada otrajam Liepājas kultūras projektu konkursam 

Publicitātes foto

Līdz 9. septembrim turpinās pieteikšanās Liepājas Kultūras pārvaldes šī gada otrajam kultūras projektu konkursam. Konkursa mērķis ir sekmēt kultūras daudzveidību, atbalstīt jaunradi, iedzīvotāju iesaistīšanos un inovatīvu projektu īstenošanu. Konkurss piedāvā iespēju stiprināt Liepājas kultūras vidi, atbalstot projektus, kas bagātina pilsētas mākslas un kultūras piedāvājumu. 

Tuvojoties Liepājas 400 gadu jubilejai 2025. gadā, šī gada konkursa galvenā prioritāte ir projekti, kas veltīti pilsētas svinībām. Papildus tiek gaidīti projekti, kas nodrošinās vietēja un starptautiska mēroga izglītojošus pasākumus kultūras un radošo industriju jomā, kā arī veicinās Liepājas kultūras mantojuma popularizēšanu un attīstību. Tāpat tiek gaidītas arī inovatīvas starpnozaru idejas, kas izceļ Liepāju Latvijas un starptautiskā mērogā. 

Pieteikumus var iesniegt līdz 9. septembra pusnaktij, aizpildot elektronisko formu vietnē www.kulturasprojektukonkurss.lv. Iesniegtos projektus vērtēs žūrijas komisija, un konkursa rezultāti tiks paziņoti 26. septembrī. 

Konkursa kopējais finansējums ir 50 000 eiro, un viena projekta līdzfinansējums var būt no 1000 līdz 4000 eiro. Viena organizācija var iesniegt vairākus projektus, taču kopējais finansējums vienam pieteicējam nevar pārsniegt 6000 eiro. 

Piedalīties konkursā var juridiskas personas, kas reģistrētas Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā, izņemot pašvaldību un valsts iestādes vai uzņēmumus. Pirms pieteikšanās dalībniekiem jāpārliecinās, ka nav parādu par nodokļu nomaksu un ir nokārtotas visas saistības ar pašvaldību. 

Detalizēta informācija par konkursa nosacījumiem pieejama: https://www.liepaja.lv/kulturas-projektu-konkurss/ Projektu īstenošana jāveic no 2024. gada 7. oktobra līdz 2025. gada 30. aprīlim. Konsultācijas par konkursu iespējams saņemt, rakstot uz e-pastu liepajaskultura@liepaja.lv vai zvanot pa tālruni 63 483 939. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI