DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. jūnijā, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Publicēti vebināru cikla “Aprites ekonomikas principu ieviešana restorānu nozarē” ieraksti ar tulkojumu latviešu valodā

Publicitātes attēls

Pēc starptautiskā Interreg Central Baltic projekta Aprites ekonomikas risinājumi restorānos (Ce4Re) ietvaros organizētā vebināru cikla Aprites ekonomikas principu ieviešana restorānu nozarēvisu četru semināru ieraksti ir publicēti vietnē YouTube. Ieraksti ir papildināti ar subtitriem latviešu, somu un zviedru valodā, lai nodrošinātu plašāku pieejamību interesentiem visās projekta dalībvalstīs.

Semināru tēmas:

1. Ievads aprites ekonomikā - kas, kā un kāpēc? https://www.youtube.com/watch?v=BnBdAlqcDjk

2. Aprites ēdienkartes plānošana https://www.youtube.com/watch?v=2xyDW6woxIs

3. Atkritumu rašanās novēršana un samazināšana https://www.youtube.com/watch?v=H0oDrV2Q8Hc

4. Ilgtspējas mārketings un komunikācija https://www.youtube.com/watch?v=QPI-pB53jOY

Aicinām visus interesentus, īpaši restorānu nozares pārstāvjus, izmantot šo iespēju un noskatīties seminārus sev ērtā laikā. Vebināri sniedz vērtīgu informāciju par aprites ekonomikas principu ieviešanu, kas var palīdzēt uzņēmumiem kļūt ilgtspējīgākiem un konkurētspējīgākiem.

Paldies visiem dalībniekiem un lektoriem par ieguldījumu šī izglītojošā satura radīšanā! Kopā mēs varam veicināt pozitīvas pārmaiņas restorānu nozarē.

Projekta "Ce4Re" mērķis ir veicināt aprites ekonomikas principu ieviešanu Centrālā Baltijas jūras reģiona restorānu nozarē, izstrādājot kopīgus risinājumus un apmainoties ar zināšanām starp Somijas, Zviedrijas un Latvijas ekspertiem un restorānu pārstāvjiem. Projekts risina tādas problēmas kā resursu pārmērīgs patēriņš, atkritumu rašanās un CO2 izmešu palielināšanās, veicinot ilgtspējīgu praksi un inovācijas nozarē.

"Ce4Re" ir Centrālā Baltijas jūras reģiona programmas 2021.-2027.gadam projekts, ko finansē Eiropas Savienība un tā projekta partneri. Tomēr paustie uzskati un viedokļi ir tikai autora(-u) uzskati un viedokļi un ne vienmēr atspoguļo Eiropas Savienības vai Eiropas Komisijas uzskatus un viedokļus. Par tiem nav atbildīga ne Eiropas Savienība, ne Eiropas Komisija.

Vairāk informācijas par projektu "Ce4Re" un tā aktivitātēm atrodama projekta mājaslapās: https://ej.uz/ce4re; https://centralbaltic.eu/project/ce4re/.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI