DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. aprīlī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Piedzīvojumi pavasara ekskursijās Valmieras novadā

Publicitātes attēls

Klāt saulainās pavasara dienas, kas ar katru brīdi arvien vairāk ievij reibinošā pumpuru un ziedu smaržā. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks ieelpot spirgto pavasara gaisu ar pilnu krūti un doties jautros piedzīvojumos ar klasi.

Valmieras novads ir bagāts ar dabas ainavām, tajās raugoties, skaistumā aizraujas elpa. Ar cilvēkiem, kuri lielā rūpībā un darba mīlestībā rada brīnišķīgas lietas un ir apveltīti ar tādu radošumu, kas spēj radīt vēl neredzētus brīnumus. Ar vietām, kurās valda īsts piedzīvojumu gars un acis iemirdzas patiesā priekā. Valmieras novadā vari ceļot vēstures stāstos, kas glabājas muzejos, muižās un pilīs. Šeit vari izzināt interesanto, darboties radoši dažādās darbnīcās un atklāt skaistus, neparastus un arī gardus dārgumus, ko iespējams atrast un iepazīt tikai šeit. Piedzīvo to visu kopā ar savu klasi jau šajā pavasarī! Aizpildiet kopā interesantu testu un noskaidrojiet, kāda tipa tūristi esat. Tas palīdzēs atrast piemērotākās vietas interaktīvajā objektu kartē visai klasei, uz kurām doties ekskursijā, lai ikviens sev varētu paņemt līdzi neaizmirstamas atmiņas. Uz tikšanos pavasarīgos piedzīvojumos Valmieras novadā!

Atgādinām, ka apmeklējums pie tūrisma uzņēmējiem jāpiesaka savlaicīgi. Pirms izvēlētā objekta apmeklējuma aicinām pārliecināties par tā pieejamību un darba laiku pavasara sezonā. Plašāka informācija par tūrisma piedāvājumu Valmieras novadā atrodama tīmekļvietnē visit.valmiera.lv, kā arī sazinoties pa tālruni 26332213, e-pastu tic@valmierasnovads.lv vai ierodoties klātienē Valmieras Tūrisma informācijas centrā, Bruņinieku ielā 1

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI