DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. martā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

VNĪ izsludina atkārtotu Mežotnes pils nomas tiesību izsoli 

Publicitātes foto

Mežotnes pils nomas izsole, kas notika no 8. marta līdz 20. martam, noslēgusies bez pieteikumiem. Lai nodrošinātu taisnīgu iespēju visiem interesentiem, VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) izsludinājusi atkārtotu nomas tiesību izsoli, informē VNĪ Nekustamā īpašuma iznomāšanas un pārdošanas pārvalde. 

“Interese par Mežotnes pili ir. Esam saņēmuši potenciālo investoru pieprasījumus nekustamā īpašuma apskates vizītēm, tomēr līdz šim neviens nav veicis tālākas darbības vai iesniedzis oficiālus pieteikumus,” informē  Anita Feldmane, Nekustamā īpašuma iznomāšanas un pārdošanas pārvaldes direktore. 

Interesenti tiek aicināti iesniegt rakstiskus pieteikumus no 22. marta līdz 4. aprīļa plkst. 14:00. Pieteikumus var iesniegt personiski VNĪ Klientu apkalpošanas centrā, Talejas ielā 1, Rīgā, vai sūtot pa pastu. Pieteikumi jāiesniedz slēgtā aploksnē, kā arī jāaizpilda Pretendenta pieteikuma iesniegums atbilstoši veidlapā prasītajai informācijai. 

Nomas tiesību izsoles sākuma maksa ir 1441,42 eiro mēnesī, un papildus maksājumi ietver apsaimniekošanu, nekustamā īpašuma nodokli, apdrošināšanu un zemes nomu. Līguma darbības termiņš plānots uz 30 gadiem, un nomas tiesību izsoles nodrošinājuma nauda ir 10 000 eiro. 

Mežotnes pils komplekss ietver plašu teritoriju, tostarp pili, administratīvo ēku, sporta zāli un citus teritorijas elementus. Nomniekam būs pienākums saglabāt tajā esošo kustamo mantu, ieskaitot interjera priekšmetus un mēbeles. 

Nomas tiesību izsoles rezultāti tiks paziņoti VNĪ interneta vietnē www.vni.lv sadaļā Sludinājumi / Rezultāti. Uzvarētājam ir jāiesniedz klienta identifikācijas anketa un dokumenti, kas apliecina naudas līdzekļu izcelsmi, ne vēlāk kā 14 dienu laikā no rezultātu publicēšanas dienas. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI