DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. martā, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Vēl līdz 18. martam var pieteikt pretendentus pašvaldības apbalvojumiem “Pagodinājums” 

Alūksnes novada pašvaldības apbalvojumiem “Pagodinājums” izglītības, kultūras, uzņēmējdarbības un sporta nozarēs pretendentus var pieteikt vēl tikai līdz 18. martam (ieskaitot). 

Iesniedzot pieteikumu, jāņem vērā, ka tiks vērtēti pretendentu iepriekšējā gada sasniegumi, tādēļ pašvaldība aicina apbalvojumiem pieteikt pretendentus, kuru iepriekšējā gada veikums un sasniegumi konkrētajās nozarēs ir bijuši sevišķi pamanāmi un būtiski, kā arī īpašus šo nozaru notikumus un pasākumus, kas izskanējuši plaši un devuši būtisku ieguldījumu. 

Pašvaldība aicina pieteikt apbalvošanai cilvēkus, kolektīvus, organizācijas, uzņēmumus, notikumus, pasākumus minētajās jomās, rakstot vēstuli brīvā formā vai aizpildot anketu tiešsaistē https://ej.uz/pagodinajumu, kas izveidota, lai atvieglotu pretendentu pieteikšanu. Lūdzam pirms pieteikumu iesniegšanas iepazīties ar apbalvojumu nolikumu pašvaldības tīmekļvietnē www.aluksne.lv sadaļā Pašvaldība/Dokumenti/Nolikumi. Pašvaldības tīmekļvietnē www.aluksne.lv sadaļā Pašvaldība/Pašvaldības apbalvojumi var iepazīties ar informāciju par iepriekšējos gados piešķirtajiem pašvaldības apbalvojumiem. 

Piesakot pretendentus kādam no apbalvojumiem, aicinām norādīt pieteikto personu (vārds, uzvārds), komandu, kolektīvu, uzņēmumu vai organizāciju (nosaukums), notikumu vai pasākumu u.c., kā arī aprakstīt konkrētos sasniegumus, par ko pretendentu izvirzāt apbalvojumam. Pieteikumā ir jānorāda informācija arī par pieteicēju, lai pieteikums nebūtu anonīms un nepieciešamības gadījumā ar pieteicēju varētu sazināties. Pieteikumus var rakstīt gan individuāli, gan kolektīvi, tā apliecinot konkrētā pretendenta veikuma un ieguldījuma nozīmību plašākai sabiedrībai. 

Pretendentus 18. martam (ieskaitot) var pieteikt, aizpildot elektronisko anketu vai iesniedzot pieteikumus brīvā formā Alūksnes novada pašvaldībai, Dārza ielā 11, Alūksnē, Alūksnes novadā, LV-4301, nogādājot tos personīgi Alūksnes novada Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā Dārza ielā 11, 1. stāvā, nosūtot uz e-pastu dome@aluksne.lv vai pašvaldības e-adresi. Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar pašvaldības Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciālisti Evitu Aploku, e-pasts: evita.aploka@aluksne.lv, tālrunis 26646749. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI