DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. februārī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Ventspils Digitālais centrs aicina skolēnus piedalīties brīvlaika darbnīcās “Pavasara algoritmi”

Publicitātes attēls

Ventspils Digitālais centrs aicina sešgadniekus un 1.– 7. klašu skolēnus brīvlaikā veltīt laiku izzinošām un jēgpilnām aktivitātēm, piedaloties daudzveidīgās un aizraujošās darbnīcās “Pavasara algoritmi”, kurās būs iespēja apgūt video, attēlu un skaņas montāžu, programmēšanu, darboties ar lego, kā arī iepazīt algoritmus spēlē Minecraft un citās interesantās nodarbībās.  

Tehnoloģiju darbnīcas skolēniem “Pavasara algoritmi” norisināsies Ventspils zinātnes centra VIZIUM telpās 12., 13. un 14. martā divos laika posmos: plkst. 10:00 – 12:00 un plkst. 12:30 – 14:30. Nodarbības garums ir 120 minūtes, kas ietver 2 dažādas darbnīcas 60 minūšu garumā! Katra nodarbība būs unikāla, piedāvājot jaunas aktivitātes un uzdevumus, tāpēc ikviens aicināts pieteikties uz vairākām nodarbībām. Pieteikties iespējams, aizpildot anketu šeit: www.adre.se/pieteiktiesalgoritmiem.

 Šoreiz skolēnu brīvlaika darbnīcu atslēgas vārds būs “algoritmi”, ko skolēni apgūs un izzinās dažādās aizraujošās aktivitātēs - tiks piedāvāta darbošanās ar Lego un iecienīto spēli Minecraft dažādās versijās, notiks inženieru darbnīcas “Rūba- Goldberga mašīna” un “Torņu inženierija”. Tāpat būs iespēja darboties ar attēlu, video un skaņas montāžu, 3D mākslu, apgūt šifrēšanas noslēpumus, programmēt un vadīt robotus.

Tehnoloģiju nodarbības paredzētas 6-gadniekiem un 1. – 7. klašu skolēniem. Dalības maksa par 1 nodarbību ir 11,38 EUR. Samaksa jāveic zinātnes centra VIZIUM kasē pirms katras nodarbības!

Neskaidrību gadījumā sazināties ar Bērnu un jauniešu izglītības programmu vadītāju Gunu Stepiņu pa tālr. 28632351, e-pasts: guna.stepina@ventspils.lv.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra un zinātnes centra VIZIUM rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra mājas lapā  www.digitalaiscentrs.lv, zinātnes centra VIZIUM mājas lapā www.vizium.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un TikTok.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI