DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. februārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

LPS domes sēdē runās par pašvaldību budžetiem, Valsts kontroles revīzijām un pašvaldību darbu kara laikā Ukrainā

Šī gada 7.februārī plkst.11.00 Ogres Valsts ģimnāzijā, Ogrē notiks Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) domes sēde, kurā pašvaldību vadītāji vienosies un diskutēs par tādiem jautājumiem kā pašvaldību budžets, darbs kara laikā Ukrainā, Valsts kontroles revīzijas, 5G attīstība Latvijā u. c. 

Sēdi vadīs LPS priekšsēdis Gints Kaminskis.  Pasākuma pirmajā daļā piedalīsies valsts kontrolieris Edgars Korčagins, lai informētu pašvaldību vadītājus par Valsts kontroles 2024.gada revīziju tēmām un darba izaicinājumiem tuvākajos gados. Savukārt SIA Latvijas Mobilā telefons prezidents Juris Binde stāstīs par Latvijas līderības potenciālu ar 5G. 

Savukārt LPS Domes sēdes otrajā daļā plānota diskusija par situāciju pašvaldību budžetos 2024.gadā un iespējamiem risinājumiem turpmākajos gados, jo pašvaldības visā Latvijā saskaras ar nopietnām finansiālām grūtībām. Savukārt turpinājumā pašvaldību vadītāji plāno izskatīt jautājumu par pašvaldību darbu kara laikā Ukrainā, uzstāsies Ogres novada domes priekšsēdētājs Egils Helmanis. 

Visbeidzot pasākumā plānots apstiprināt LPS budžetu šim gadam, kā arī apskatīt Ogres Valsts ģimnāzijas ēku, gūstot pieredzi par labvēlīgu vidi skolēniem. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI