DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. februārī, 2024
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Svinīgā pasākumā tiks godināti konkursa “Mans pastnieks 2023” uzvarētāji 

Svinīgā pasākumā 2024. gada 3. februārī tiks apbalvoti konkursa Mans pastnieks 2023 uzvarētāji, par kuriem klienti, vērtējot pasta pakalpojumu saņemšanu 2023. gadā, snieguši visvairāk pozitīvu atsauksmju. Uzņēmums godinās arī labākos kurjerus, klientu atbalsta speciālistu un sūtījumu apstrādes operatoru. Labākos darbiniekus sveiks Latvijas Pasta padomes priekšsēdētājs Raimonds Dūda un valdes priekšsēdētāja Beāte Krauze-Čebotare. Pasākumā ir aicināti piedalīties LSAB Pro arodbiedrības un akcionāra pārstāvji. 

Tradicionālais konkurss Mans pastnieks ir Latvijas iedzīvotāju vērtējums Latvijas Pasta darbiniekiem, kuru nosaka uzņēmuma klienti, balsojot ar anketu starpniecību un izceļot darbinieku profesionālās spējas, kā arī pasakot paldies par teicamo darbu.  

Galvenais pasākuma mērķis ir godināt labākos darbiniekus klātienē un pateikties par ieguldīto darbu. Ja iepriekšējos gadus labāko darbinieku godināšana notika šaurākā lokā, tad šogad tika ņemti vērā darbinieku pērnā gada ierosinājumi rīkot sveikšanas ceremoniju plašākā sastāvā, tādējādi pasākums, kurā piedalīsies 832 darbinieku no visas Latvijas, tiek organizēts pirmo reizi 16 gadu laikā. Šis ir ļoti nozīmīgs notikums ir visiem Latvijas Pasta darbiniekiem, īpaši pašiem godināmajiem.  

Latvijas Pasta pastnieki, pasta nodaļu operatori, sūtījumu apstrādes operatori, klientu atbalsta speciālisti un kurjeri ir paraugs ikvienam Latvijas iedzīvotājam. Ikdienā rūpējoties par pasta sūtījumiem, laikrakstu un avīžu piegādi un citiem pakalpojumiem, viņi katru dienu demonstrē apņēmību, mērķtiecību un dažkārt arī drosmi. Saskarsme ar cilvēku pat šajā digitālajā laikmetā nav aizstājama ar neko. Mēs ar prieku satiekam pastnieku, kurš dodas pie mums, lai piegādā sūtījumus. Mēs priecājamies par laikā saņemtu paciņu un telefoniski saņemtu gaišu atbildi. No sirds saku milzīgu paldies Jums visiem,” saka Latvijas Pasta valdes priekšsēdētāja Beāte Krauze-Čeborate. 

2023. gada oktobrī-decembrī Latvijas Pasts jau 13. reizi aicināja iedzīvotājus novērtēt katra reģiona labāko pastnieku un pasta nodaļas operatoru, izceļot viņa profesionālās spējas, kā arī pasakot paldies par labo darbu. No 2300 Latvijas Pasta darbiniekiem ap 820 ir pastnieki un ap 420 – pasta operatori. Kopumā nominācijām izvirzīts 951 Latvijas Pasta pastnieks un pasta operators, par kuriem saņemts 5351 vērtējums anketu un interneta balsojumā. Balsojumā piedalījās iedzīvotāji no Rīgas, Vidzemes, Latgales, Zemgales un Kurzemes.  

Lai arī uzņēmuma darbībai 2024. gads būs izaicinošs, ņemot vērā pieprasījuma kritumu pēc tradicionālajiem pasta pakalpojumiem, un pasākuma rīkošana ir saistīta ar noteiktām izmaksām, taču arī šajos apstākļos ir svarīgi pateikt paldies Latvijas Pasta darbiniekiem par viņu darbu un sasniegtajiem rezultātiem pagājušajā gadā. Ikviens no 832 darbiniekiem, kas pieteicis savu dalību pasākumā, to atbalsta ar līdzmaksājumu. 

Mans pastnieks ir tradīcijām bagāts un mīlēts projekts, kura organizēšanu vienmēr ir atbalstījusi Satiksmes ministrija. Starptautiska komandējuma dēļ satiksmes ministrs nevar piedalīties šīgada pasākumā. 

Darbinieki ir uzņēmuma panākumu atslēga, un viņu godināšana ir prioritāte!  

Paldies visiem darbiniekiem, pateicoties viņu ieguldījumam Latvijas Pasts aug un attīstās! 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI