DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. februārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība
7
7

Lauksaimnieku protesta akcijas laikā iespējami satiksmes ierobežojumi; Valsts policija uzraudzīs sabiedrisko kārtību

FOTO: Ieva Leiniša, LETA.

Ņemot vērā, ka pirmdien, 5. februārī, visā Latvijā lauksaimnieki sāks iepriekš saskaņotu protesta akciju un tās laikā ir paredzēta lauksaimniecības tehnikas pārvietošanās dažādos maršrutos gan uz valsts nozīmes, gan reģionālajiem autoceļiem. Tas var apgrūtināt satiksmes plūsmu visā valstī, tāpēc Valsts policija aicina visus satiksmes dalībniekus plānot savu maršrutu laikus, rēķinoties ar iespējamiem satiksmes ierobežojumiem.

Valsts policija protesta akcijas laikā nodrošinās sabiedrisko kārtību un pastiprināti uzraudzīs kopējo ceļu satiksmes drošību, ir plānota plaša policijas spēku piesaiste. Policija atgādina protesta akcijas organizatoriem un dalībniekiem, ka akcijas laikā jāievēro visas likuma normas – Valsts policija nepieļaus likumpārkāpumus un nekārtības.

Tāpat policija atgādina, ka ikvienam transportlīdzekļa vadītājam, piedaloties ceļu satiksmē, ir jāievēro vispārējās ceļu satiksmes noteikumu prasības, kā arī transportlīdzeklim jāatbilst visām prasībām atbilstoši dalībai ceļu satiksmē.

Labs saturs
7
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI