DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. decembrī, 2023
Lasīšanai: 5 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 27. decembra būs izmaiņas 13., 20., 58., un 63. autobusa maršrutā un to kustības sarakstos

Līdz ar Austrumu maģistrāles būvdarbu pabeigšanu, no 27. decembra būs izmaiņas 13., 20., 58., 63. autobusa maršrutā un to kustības sarakstos darbdienās un brīvdienās. Tāpat izmaiņas tiek veiktas 4. maršruta autobusu atiešanas laikos darba dienās, lai nodrošinātu koordināciju ar 13. autobusa kustības sarakstu. Savukārt 6. autobusa maršrutā atsevišķi reisi rīta agrajās stundās kustības virzienā uz Biķeriem tiks uzsākti no pieturas “Nīcgales iela”.

13. maršruta autobusi virzienā no Babītes stacijas uz Preču-2 kursēs pa maršrutu līdz Nīcgales ielai, tālāk pa Nīcgales ielu, Vietalvas ielu, Vestienas ielu, Pildas ielu un tālāk pa maršrutu.

Virzienā no Preču-2 uz Babītes staciju autobuss kursēs pa maršrutu līdz Pildas ielai, tālāk pa Pildas ielu, Vestienas ielu, Vietalvas ielu, Nīcgales ielu un tālāk pa maršrutu.

20. maršruta autobusi virzienā no Pētersalas ielas uz Pļavnieku kapiem kursēs pa maršrutu līdz Pildas ielai, tālāk pa Pildas ielu, Nīcgales ielu, Sesku ielu, Dārzciema ielu un tālāk pa maršrutu.

Virzienā no Pļavnieku kapiem uz Pētersalas ielu autobuss kursēs pa maršrutu līdz Sesku ielai, tālāk pa Sesku ielu, Nīcgales ielu, Pildas ielu, Vestienas ielu, Vietalvas ielu, Matīsa ielu un tālāk pa maršrutu.

63. maršruta autobusi virzienā no Šampētera uz Mežciemu kursēs pa šobrīd esošo maršrutu.

Virzienā no Mežciema uz Šampēteri autobuss kursēs pa maršrutu līdz Sesku ielai, tālāk pa Sesku ielu, Nīcgales ielu, Pildas ielu, Vestienas ielu, Vietalvas ielu, Matīsa ielu un tālāk pa maršrutu.

Tādējādi Vestienas ielā minētie maršruti kursēs vienādi abos virzienos. Lai nodrošinātu minēto tiks izveidotas divas jaunas pieturvietas Vestienas ielā.

4. autobusa maršrutā tiks veiktas nelielas izmaiņas atiešanas laikos darba dienās, lai nodrošinātu pārsēšanos starp 4. un 13. autobusa maršrutu reisiem pie Babītes stacijas.

58. maršruta autobusi virzienā no Vecmīlgrāvja uz Purvciemu kursēs pa maršrutu līdz Gustava Zemgala gatves pārvadam, tālāk pa Gustava Zemgala pārvadu, Gustava Zemgala gatvi, Ieriķu ielu, Dzelzavas ielu, Vaidavas ielu līdz gala pieturai “Vaidavas iela”; šajā posmā autobusi apstāsies pieturās “Brīvības gatve”(G.Zemgala gatvē aiz krustojuma ar Brīvības gatvi), “Stārķu iela” (Ieriķu ielā), “Gustava Zemgala gatve” (Dzelzavas ielā), “Vaidavas iela”(Vaidavas ielā, tālākā pietura, kurā nepietur citi maršruti,

Virzienā no Vecmīlgrāvja uz Purvciemu kursēs pa Vaidavas ielu, Ieriķu ielu, Gustava Zemgala gatvi, Gustava Zemgala pārvadu un tālāk pa maršrutu. Šajā posmā autobusi apstāsies pieturās “Vaidavas iela” (Vaidavas ielā, tālākā pietura, kurā nepietur citi maršruti), “Ūnijas iela”, “Ieriķu iela” (Ieriķu ielā, starp Kastrānes un G.Zemgala gatvi), “Brīvības gatve”(kopīgā pietura ar 48.maršruta autobusu);

Tiks slēgta Gustava Zemgala gatvē pie VEF Kultūras pils izveidotā pagaidu pietura “Brīvības gatve” (tikai 58.autobusam Vecmīlgrāvja virzienā), 58.maršruta autobusi virzienā uz Vecmīlgrāvi apstāsies kopā ar 48.maršruta autobusiem pieturvietā “Brīvības gatve”.

6.maršruta autobuss, kā līdz šim reisu uzsāka no galapunkta Biķeros, autobusi braucot no parka sāks apkalpot pasažierus no pieturas “Nīcgales iela” (virzienā uz Biķeriem). Līdz ar šīm izmaiņām tiks paplašinātas pasažieru iespējas posmā no pieturas “Nīcgales iela”  līdz “Dreiliļupīte” sasniegt galamērķus Biķeru galapunktā agrāk nekā šobrīd. Autobusu atiešanas laiki no pieturvietas “Nīcgales iela” virzienā uz Biķeriem darba dienās plkst. 4.50, 5.20, 5.49, brīvdienās plkst. 5.10 un 6.00.

Līdz ar izmaiņām maršrutos, mainīsies arī atiešanas laiki no pieturvietām, taču reisu skaits nemainīsies.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter”, “facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI