DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. oktobrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Pieaudzis pasažieru skaits, kuri iegādājas Rīgas sabiedriskā transporta biļetes tālrunī

“Rīgas satiksmes” sabiedriskajā transportā arvien vairāk pasažieri iegādājas braukšanas biļetes savā tālrunī. Patlaban jau trešdaļa jeb gandrīz 30% pasažieru biļetes iegādājas viedtālrunī. Kopš šī gada sākuma mobilajā tālrunī var iegādāties gan mēneša biļeti, gan laika biļetes, kam netiek piemērota atlaide.

Šī gada sākumā biļetes par pilnu cenu savā viedtālrunī iegādājās 19% no visiem pasažieriem. Tagad šis skaits ir palielinājies par 10% un šobrīd tie ir jau 30% pasažieru, kuri biļetes iegādājas viedtālrunī par pilnu cenu.

Pasažieriem arī tālrunī iegādātās biļetes ir jāreģistrē uzreiz, iekāpjot Rīgas sabiedriskajā transportā. Tāpat arī pasažieriem, kuri iegādājas 90 minūšu biļeti, tā ir jāreģistrē katru reizi, arī pārsēžoties citā transportlīdzeklī.

Koda biļete tika ieviesta, lai pasažieriem būtu iespēja sev ērtākā veidā norēķināties par braucienu Rīgas sabiedriskajā transportā. Tā ļauj veikt norēķinus par braucieniem ar viedtālruni tiešsaistes režīmā.

Lai lietotu koda biļeti, klientiem savā viedtālrunī ir jāuzstāda mobilā lietotne. Plašāka informācija: https://www.rigassatiksme.lv/lv/biletes/koda-bilete/

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter”, “facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI