DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. oktobrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Spēcīgā vēja sekas likvidētas 14 reižu

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 3. oktobra plkst. 6.30 līdz 4. oktobra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 43 izsaukumus – 11 uz ugunsgrēku dzēšanu, 23 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājums.

Vakar neilgi pirms sešiem vakarā tika saņemts izsaukums uz Alūksnes novada Mārkalnes pagastu, kur mežā bija apmaldījušies trīs cilvēki. Ieslēdzot autocisternas skaņas signālu, cilvēkiem tika norādīts pareizais virziens izejai no meža. Plkst. 18.56 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Ugunsdzēsēji glābēji saņēma 14 izsaukumus, kuros koki bija nokrituši uz ceļa braucamās daļas, bet arī šorīt turpina pienākt neliels skaits izsaukumu. Šādi izsaukumi saņemti Rīgā, Kuldīgā, Skrundā, Dienvidkurzemes, Ventspils, Ropažu, Salaspils, Mārupes, Ogres, Saulkrastu, Bauskas un Jelgavas novadā. Ugunsdzēsēji glābēji nolūzušo koku sazāģēja un novāca no ceļa braucamās daļas.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega siena, griesti un sadzīves tehnika, atkritumi, istaba, elektrības vadi, piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI